24 Μαΐ 2017

Ινδία: Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα – 21 νεκροί μέχρι στιγμής

Ινδία: Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα – 21 νεκροί μέχρι στιγμής

Βάσει πληροφοριών, τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τραγικώς τη ζωή τους, ενώ επτά τραυματίστηκαν στην Ινδία όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε φαράγγι στο κρατίδιο Uttarakhand, στα Ιμαλάια.

Σύμφωνα δημοσιεύματα, το δυστύχημα συνέβη κοντά στην πόλη Dharasu και αποδίδεται στην απώλεια ελέγχου του οχήματος από τον οδηγό.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης, σύμφωνα με τον κυβερνήτη του κρατιδίου Trivendra Rawat.

Το Uttarakhand είναι δημοφιλής προορισμός προσκυνητών και χιλιάδες προσκυνητές συρρέουν κάθε χρόνο.

Όπως δήλωσε αξιωματούχος, τουλάχιστον 17 σοροί έχουν ήδη ανασυρθεί από το ποτάμι και οι διασώστες επιχειρούν να εντοπίσουν τα υπόλοιπα θύματα.

Ο κυβερνήτης του κρατιδίου Madhya Pradesh, από το οποίο προέρχονταν οι προσκυνητές που σκοτώθηκαν, ανακοίνωσε πως θα δοθεί αποζημίωση 3.082 ευρώ στις οικογένειες των θυμάτων.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ινδία: Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα – 21 νεκροί μέχρι στιγμής
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: