31 Μαΐ 2017

Ηράκλειο: Εμπόλεμη ζώνη η γειτονιά μετά τη φωτιά στα οχήματα

Ηράκλειο: Εμπόλεμη ζώνη η γειτονιά μετά τη φωτιά στα οχήματα

Το κουβάρι της υπόθεσης με τα τρία αυτοκίνητα και τα πέντε δίκυκλα οχήματα τα οποία παραδόθηκαν στις φλόγες τα ξημερώματα σε γειτονιά του Πόρου, επιχειρεί να ξετυλίξει το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου.

Η αναστάτωση που προκλήθηκε στη γειτονιά στις 3 τα ξημερώματα ήταν μεγάλη με τους ιδιοκτήτες των παρακείμενων σπιτιών να γίνονται θεατές σε ένα απίστευτο περιστατικό μπαράζ πυρκαγιών.

Σύμφωνα με Αξιωματικό της ΠΥ, δεν έχει ξεκαθαρίσει για την ώρα ποιο απ'όλα τα οχήματα ήταν ο κύριος στόχος, αν υπάρχει, ενώ όπως σημειώνει, το κουβάρι θα αρχίσει να ξετυλίγεται αν οι ιδιοκτήτες των οχημάτων που καταστράφηκαν, έχουν κάτι να πουν.

Ένα ακόμη αρνητικό στοιχείο στην όλη υπόθεση είναι το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχουν κάμερες κι έτσι δεν έχει καταγραφεί τίποτα από το συμβάν.

Η επιχείρηση κατάσβεσης ολοκληρώθηκε στις 04.20 το πρωί ενώ όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, η πρόσοψη της πολυκατοικίας μαύρισε από τους καπνούς ενώ από τη μανία δεν γλίτωσε ούτε το παντζούρι.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ηράκλειο: Εμπόλεμη ζώνη η γειτονιά μετά τη φωτιά στα οχήματα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats