27 Μαΐ 2017

Αλτσχάιμερ: Αύξηση κατά 54% των θανάτων από τη νόσο!! γιατί άραγε;

Αλτσχάιμερ: Αύξηση κατά 54% των θανάτων από τη νόσο!! γιατί άραγε; για δείτε γιατί κόπτονται με λυσσά!

Μετά από χιλιάδες χρόνια φυσικής εξέλιξης ...τα τελευταία 17 χρόνια αυξήθηκαν ξαφνικά και κατά 54% οι θάνατοι εξαιτίας της νόσου Αλτσχάιμερ.

Κι αυτοί που μπορούν να εντοπίζουν μόρια στον Πλανήτη Άρη ...δεν βρίσκουν δήθεν την αιτία αυτού του σύγχρονου φαινομένου εδώ γελάμε!.

Πουθενά δεν αναφέρουν έστω την πιθανή αιτία. Σαν να πρόκειται για φυσικό φαινόμενο που δεν μπορούν να το συνδέσουν με κάποια τοξικά χημικά που το κράτος αδειοδότησε ως ασφαλή για την υγεία των ανθρώπων!

Εγώ χωρίς καν να έχω σπουδάσει γιατρός στα κολεγιά τους αυτα που θέλουν αυτοι, έχω βρει την αίτια !αλλα και γιατί δεν λένε απο τι προκαλείτε! .

Κι αυτός βέβαια είναι ο λόγος που δεν αναφέρουν το παραμικρό. Θέλουν να στήσουν την κατάσταση νομικά όπως έκαναν με το τσιγάρο. Το αδειοδότησαν ως ασφαλές για την υγεία των ανθρώπων, γνωρίζοντας τα προβλήματα και τον εθισμό που προκαλεί, με μοναδικό σκοπό να μετατρέψουν τον εθισμό σε σταθερά έσοδα... και μετά για να αποφύγουν χιλιάδες αγωγές πολλών εκατομμυρίων ευρώ, εμφανίστηκαν οι ίδιοι απατεώνες ...ως πολέμιοι του καπνίσματος και προστάτες της Δημόσιας Υγείας.

Για τη νόσο Αλτσχάιμερ έχουν εντοπίσει τι φταίει... αλλά μέχρι να βρουν τρόπο να διασφαλιστούν νομικά οι ένοχοι από τις ευθύνες για τα θύματα που προκάλεσαν... δεν θα μάθουμε το παραμικρό.

Τίτλος: ΗΠΑ: Οι θάνατοι από τη νόσο Αλτσχάιμερ αυξήθηκαν κατά 54% από το 1999 μέχρι το 2014. Υπογράμμιση: Το Αλτσχάιμερ είναι η έκτη σημαντικότερη αιτία θανάτου στη χώρα αυτή, με το 3,6% του συνόλου των θανάτων να αποδίδονται στη νόσο, τονίζεται στην έκθεση.

Πηγή: protothema.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αλτσχάιμερ: Αύξηση κατά 54% των θανάτων από τη νόσο!! γιατί άραγε;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications