23 Μαΐ 2017

Ανατριχιαστικό: Γυναίκα Πεθαίνει αλλά Επιστρέφει στη Ζωή με Απίστευτο Μήνυμα για την Ανθρωπότητα! (video)

Ανατριχιαστικό: Γυναίκα Πεθαίνει αλλά Επιστρέφει στη Ζωή με Απίστευτο Μήνυμα για την Ανθρωπότητα! (video)

Οι γιατροί έδιναν ώρες ζωής στην Anita Moorjani

όταν αυτή εισήχθει στο νοσοκομείο σε κομματώδη κατάσταση τον Φεβρουάριο του 2006. Υπέφερε από καρκίνο στα τελευταία στάδια του ο οποίος την είχε αποδεκατίσει τόσο πολύ ώστε εκείνο το πρωινό έμελλε να ήταν και το τελευταίο της! Η μήπως όχι?

Αναφέρει πως ξαφνικά βρέθηκε έξω από το σώμα της και μεταφέρθηκε σε μία κατάσταση που ενδόμυχα αποκάλεσε παράδεισο! Συγκεκριμένα τονίζει πως δεν ήταν ένα μέρος αλλά μια συνειδησιακή κατάσταση η εμπειρία της μετά το «θανατό» της.

Εκεί λοιπόν της τέθηκε το ερώτημα για το αν θέλει να παραμείνει στη ζωή ή όχι. Αυτοί που ρωτούσαν ήταν πνευματικά όντα αγάπης κάτι σαν φύλακες άγγελοι που δεν μπορούν να γίνουν αντιληπτοί στον τρισδιάστατο κόσμο στον οποίο ζούμε αλλά παρόλα αυτά βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό μας.

Από τότε η Anita συνειδητοποίησε το πόσο σπουδαίο δώρο είναι η ζωή και επιστρέφοντας πίσω σε αυτή ως εκ θαύματος η πάθησή της είχε θεραπευτεί.. Δείτε την ομιλία που έκανε στο TED για την εμπειρία της και εμπνευστείτε από το μήνυμα που μεταφέρει σε όλους για τη ζωή και το χρόνο που διανύουμε σε αυτήν την πραγματικότητα.

Δυστυχώς, το video που ακολουθεί δεν διαθέτει ελληνικούς υπότιτλους:

mymind.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Ανατριχιαστικό: Γυναίκα Πεθαίνει αλλά Επιστρέφει στη Ζωή με Απίστευτο Μήνυμα για την Ανθρωπότητα! (video)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .

Απορώ πώς γίνεται και σε όσες σχετικές περιπτώσεις έχω διαβάσει για επιστροφή απο το θάνατο , όλοι μα όλοι πάνε στον Παράδεισο και επιστρέφουν να πουν τα καλύτερα !

Ή κόλασση δεν υπάρχει ?
Ούτε καν η μανιχαϊστική άποψη φώτος/ σκοταδιού δεν αναφέρεται ως γεγονός.
Οι θρησκείες ψέυδονται ή αυτοί που επέστρεψαν απο το θάνατο ?
Μήπως τελικά η εμπειρία τους δεν σχετίζεται με την μεταθανάτια κρίσση αλλα ειναι εντελώς διαφορετική κατάσταση ?

Και γιατί αυτά τα όντα δίνουν μηνήματα για την ανθρωπότητα χωρίς να κάνουν κάτι για αυτήν ?
Πολλα ερωτήματα γεννιούνται ...
Πάμε να ρωτήσουμε την βασίλισσα των Λυκαωνων την Χ.Σαβάννη να μας πει αυτή που ξέρει απο φώς και Πλειάδες , ( Ειναι και επικαιρο το θέμα των Λυκαώνων μιας και ο τελετουργικός κανιβαλλισμος τελευταία αυξάνεται τάχυστα ασχετα αν δεν γίνεται για τον Λυκο Απολλωνα ) να μας πει για το προγραμμα Morphodiataxis , και τον ενεργειακο ψυχικο βαμπιρισμό αν συμπεριλαμβάνει φώτα και φωτισμούς ,γιατι αν συμπεριλαμβάνει , τοτε ειναι αλήθεια η χριστανική ρήση που λεει οτι ο Διάβολος ( Lucifer) μεταμορφώνεται σε άγγελο του φωτός !

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: