9 Μαΐ 2017

Οι σταυρωμένες Αρμένισες της Αρμενικής Γενοκτονίας

Οι σταυρωμένες Αρμένισες.

Αυτή είναι μια ανατριχιαστική φωτογραφία από την Γενοκτονία των Αρμενίων του 1915.

Η λεζάντα κάτω, γράφει: «Σταυρωμένες Αρμένισες γυναίκες στην περιοχή του Der-es-Zor (Ντέιρ αλ-Ζορ, σήμερα ανήκει στην Συρία για δες κάτι συμπτώσεις!).

Συνολικά, ήταν 16 γυναίκες.
Οι Τούρκοι τις ξεγύμνωσαν, τις βασάνισαν και τις σταύρωσαν.
Μερικές σώθηκαν από Άραβες Βεδουίνους που τις κατέβασαν από τους σταυρούς.

Στο Ντέιρ αλ-Ζορ, μέσα στην καρδιά της συριακής ερήμου, στήθηκαν στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπου πολλές χιλιάδες Αρμένιοι πρόσφυγες μεταφέρθηκαν μέσα από πορείες θανάτου κατά τη διάρκεια της Αρμενικής Γενοκτονίας.
Εκτιμάται ότι οι Αρμένιοι πρόσφυγες, στην περιοχή γύρω από το Ντέιρ αλ-Ζορ και νότια της Δαμασκού, αριθμούσαν 150.000.

Αρμένιοι που επέζησαν κατά τη διάρκεια της γενοκτονίας του 1915-1916, οδηγήθηκαν, είτε προς τη Δαμασκό, είτε κατά μήκος του Ευφράτη προς το Ντέιρ αλ-Ζορ. Κατά την πρώιμη περίοδο των σφαγών, 30.000 Αρμένιοι στρατοπέδευσαν σε διάφορα στρατόπεδα έξω από την πόλη Ντέιρ αλ-Ζορ. Ήταν υπό την προστασία του Άραβα κυβερνήτη Αλή Μπέη Suad, έως ότου οι οθωμανικές αρχές αποφάσισαν να τον αντικαταστήσουν με τον Zeki Μπέη, ο οποίος ήταν γνωστός για τη σκληρότητα και τη βαρβαρότητα του.

Όταν οι πρόσφυγες, στους οποίους υπήρχαν πολλές γυναίκες και παιδιά, έφτασαν στο Ντέιρ αλ-Ζορ, μαγείρευαν γρασίδι και έτρωγαν νεκρά πουλιά, ενώ δολοφονούνταν από σαδιστές φύλακες. Ένας μικρός αριθμός δραπέτευσε μέσα από τη μυστική προστασία κάποιων φιλικών Αράβων από τα χωριά στη βόρεια Συρία.

Το τραγικό είναι ότι σήμερα η πόλη βρίσκεται υπό τον έλεγχο του ISIS. Η Εκκλησία – Μνημείο της Γενοκτονία των Αρμενίων είναι πλέον ερείπια, όπως και όλες οι εκκλησίες στο Der-er-Ζορ.

Η εκκλησία κτίστηκε το 1989-90, και εγκαινιάστηκε ένα χρόνο αργότερα. Χτίστηκε επίσης ένα μουσείο με τα λείψανα των θυμάτων της γενοκτονίας.

Η 24η Απριλίου θεωρείται ημέρα μνήμης της σφαγής, καθώς θεωρείται ότι τα γεγονότα εξόντωσης ξεκίνησαν στις 24 Απριλίου του 1915, όταν η ηγεσία της αρμενικής κοινότητας της Κωνσταντινούπολης φυλακίστηκε.

Οι Δυτικές και Αρμενικές πηγές ανεβάζουν τον αριθμό των σφαγιασθέντων στο 1.500.000. Μια σύγκριση με αυτα που εκαναν στην Ελλάδα την περίοδο 1945-1950 καταλαβαίνεις τι καταγωγής ηταν όλοι αυτοι που διέπραξαν τις θηριωδίες.

ΥΓ οι απόγονοι τους ειναι ανάμεσα σας! Η Αρμενία ηταν το φυσικό σύνορο ανάμεσα στην καυκάσια φυλη και τους βάρβαρους εκ Μογγολίας , οι οποίοι ειναι η σημερινοί Τούρκοι και οχι μονο, σε όλη την ιστορία ειναι καταγεγραμμένο οτι οι Μογγόλοι έκαναν εισβολές απο την ανατολή προς την δύση, με σφαγές και βιασμούς! έως την Ευρώπη, όσοι σώθηκαν στην περιοχή του Καυκάσου σφαγιάστηκαν στην συνεχεία απο την σοβιετική ένωση επι Στάλιν (μαντέψτε τι ηταν )

Άλλα και βορεια Ευρώπη ,σημερινή πολώνια πρώην γερμάνια με καυκάσια φυλή που επίσης κατάσφαζαν!! και ηταν η αφορμή της "εισβολής" της Γερμανίας επι Χίτλερ στην Πολωνία που ηταν Γερμανία να σώσει τους "Γερμανούς" απο τους βάρβαρους! είδατε να το αναφέρουν στην ιστορία? εδώ φαίνεται καθαρά ενα σχέδιο εξόντωσης της Ευρωπαϊκής φυλής/καυκάσιας επι αιώνες έως σήμερα! η ουρά τους έχει μείνει!και ο εχθρός ειναι εντός των πυλών !!

ΥΓ 2 καυκάσια φυλή που ανήκει η ελληνική ΟRIGINAL δλδ όλοι ηταν αδελφια στην Ευρώπη κάποτε, μύθος Ινδοευρωπαϊκή φυλή!γιατί ετσι λέει το σύστημα τους!! μάλιστα πολλοί νομίζουν οτι ηταν Ινδοί(?) λόγο αυτού του ονόματος και οχι οτι έφτανε έως την Ινδία η καυκάσια φυλή! η ηλιθιότητα τους δεν έχει όρια! δείτε πως ειναι τώρα όλες αυτές οι περιοχές ετσι θα γίνει όλη η Ευρώπη πολύ σύντομα! περαστικά σας!! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ .

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι σταυρωμένες Αρμένισες της Αρμενικής Γενοκτονίας
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats