25 Μαΐ 2017

«Ο μεγάλος πόλεμος είναι εδώ»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Game of Thrones και χωρίς μασονική προπαγάνδα!

 «Ο μεγάλος πόλεμος είναι εδώ»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Game of Thrones και δεν έχει μασονική προπαγάνδα με μαύρους !

Στο ρόλο της «αφηγήτριας» η Σέρσεϊ Λάνιστερ - Στις 16 Ιουλίου η πρεμιέρα του έβδομου κύκλου...Χωρίς μασονική προπαγάνδα να βάζουν μαύρους παντού!

Επικό, μεγαλειώδες, εντυπωσιακό και μυστηριώδες. Έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το τρέιλερ της έβδομης σεζόν του Game of Thrones που κυκλοφόρησε την Τετάρτη.

«Ο μεγάλος πόλεμος είναι εδώ» τελειώνει το τρέιλερ δίνοντας μια πρόγευση του τι θα δουν οι φίλοι της σειράς από τις 16 Ιουλίου οπότε και θα μεταδοθεί το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου.

Από το τρέιλερ παρελαύνουν όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς. Το ρόλο του αφηγητή αναλαμβάνει η Σέρσει Λάνιστερ η οποία απαριθμεί τους εχθρούς της για τον Σιδερένιο Θρόνο.

Ακολουθούν πλάνα με μάχες σώμα με σώμα, δράκους να πετούν φωτιές και μια νύξη για τον μεγάλο κίνδυνο από το Βορρά αν και απουσιάζει η σαφής αναφορά σε όσους βρίσκονται πέρα από το Τοίχος.

Μετά την έβδομη σεζόν ακολουθεί άλλη μια αλλά και οι δύο περιλαμβάνουν λιγότερα από 10 επεισόδια. Συγκεκριμένα ο έβδομος κύκλος έχει επτά επεισόδια και ο όγδοος μόλις έξι.

Δείτε και απολαύστε το τρέιλερ:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«Ο μεγάλος πόλεμος είναι εδώ»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του Game of Thrones και χωρίς μασονική προπαγάνδα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: