5 Μαΐ 2017

Έξαλλος ο Μπουτάρης με μαθητές Δημοτικού μέσα στο δημαρχείο:Δεν είναι μπ@@@λο το δημαρχείο! [Βίντεο]

Έξαλλος ο Μπουτάρης με μαθητές Δημοτικού μέσα στο δημαρχείο:Δεν είναι μπ@@@λο το δημαρχείο! [Βίντεο]

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης διαμαρτυρήθηκε για τη συμπεριφορά και τις φωνές των μαθητών και ζήτησε από τους δασκάλους του 12ου Δημοτικού Σχολείου να αποχωρήσουν γιατί ο κόσμος... δουλεύει..

Εκτός εαυτού βγήκε σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης με την εικόνα των μαθητών του 12ου Δημοτικού Σχολείου να φωνάζουν συνθήματα μέσα στο φουαγιέ του δημαρχιακού μεγάρου.

Σύμφωνα με το thessnews.gr ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης βγαίνοντας στο μπαλκόνι του πάνω ορόφου διαμαρτυρήθηκε για την εικόνα αυτή σε δασκάλους και γονείς, λέγοντας πως πρέπει να περάσουν έξω τα παιδιά για να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση.

«Να βγουν έξω τα παιδιά γιατί ο κόσμος δουλεύει και δεν είναι μπ@@@λο το δημαρχείο», έλεγε μαινόμενος ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια ο δήμαρχος και αντιδήμαρχος Νίκος Φωτίου άρχισαν να συνομιλούν με τους γονείς και τους δακάλους, ωστόσο ένα άσχημο σχόλιο για τον κ. Φωτίου οδήγησε τον δήμαρχο το να αποχωρήσει από τη συζήτηση.

Απαράδεκτη χαρακτήρισε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης την σημερινή διαμαρτυρία των μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών του 12ου Δημοτικού σχολείου μέσα στο δημαρχειακό Μέγαρο, τονίζοντας ότι οι γονείς που ξεσηκώνουν τους νεαρούς μαθητές να φωνάζουν συνθήματα με πανό, δίνουν κακές συμβουλές στα παιδιά.

«Αντέδρασα έντονα με την διαμαρτυρία των μαθητών διότι ενώ έχουμε κάνει τρεις συναντήσεις και με τον σύλλογο γονέων του δημοτικού και με την κ. Καμπουράκη, αλλά οι εκθέσεις των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου, αναφέρουν ότι δεν εξασφαλίζει την ασφαλή παραμονή των παιδιών μέσα στο σχολείο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, συμπληρώνοντας ότι αυτή η ιστορία διαρκεί πάνω από 4 χρόνια.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Έξαλλος ο Μπουτάρης με μαθητές Δημοτικού μέσα στο δημαρχείο:Δεν είναι μπ@@@λο το δημαρχείο! [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

"ο κόσμος δουλεύει στο δημαρχείο"!!!!!!
Ναι καλά! και δεν είναι πρωταπριλιά...
Μας δουλεύει ο τουρκοδήμαρχος...
Φώναζε γιατί δεν του αρέσαν τα συνθήματα, αν τον χειροκροτούσαν θα του άρεσε, έτσι καταλαβαίνουν τον αντίλογο οι "δημοκράτες"

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats