8 Μαΐ 2017

Τα ανθρωποειδή ζώα τώρα έγιναν «Εισαγόμενοι» στα πρωτοφανή επεισόδια του Πανθεσσαλικού!γνώστη συνταγή!

Τα ανθρωποειδή ζώα  τώρα έγιναν «Εισαγόμενοι» στα πρωτοφανή επεισόδια του Πανθεσσαλικού!γνώστη συνταγή!

Διαβάστε τι λένε τώρα για καλύψουν τους προβληματικούς:

Η Αστυνομία αναγνώρισε τουλάχιστον 20 άτομα που πήραν μέρος στα αιματηρά επεισόδια - Μέλος ομάδας ξένων χούλιγκανς που έφτασε στην Ελλάδα για το παιχνίδι ο δράστης του μαχαιρώματος οπαδού της ΑΕΚ - Σοκαριστικές εικόνες από την επόμενη ημέρα στο Πανθεσσαλικό - Η ανέφικτη πρόταση του ΠΑΟΚ προς την ΑΕΚ

Αλλοδαποί χούλιγκανς που προέρχονται από την αδελφοποίηση σωματείων ήταν παρόντες στα σοβαρότατα επεισόδια του Πανθεσσαλικού Σταδίου, όπως επισημαίνει η Ελληνική Αστυνομία, η οποία αναφέρει και τους λόγους για τους οποίους πήραν τόσο μεγάλη έκταση όσα έγιναν στον τελικό Κυπέλλου.

Τουλάχιστον 20 άτομα είναι εφικτό να αναγνωρισθούν για συμμετοχή στα αιματηρά επεισόδια στην πεζογέφυρα αλλά και στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου από το οπτικό υλικό που έχει δημοσιοποιηθεί αλλά κι από μεμονωμένες καταγραφές αστυνομικών. Η ΕΛΑΣ είχε στείλει στον Βόλο, για τον τελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ τουλάχιστον 30 διμοιρίες ΜΑΤ, αριθμός πρωτοφανής.

Στην πεζογέφυρα αρχικά δεν εστάλησαν αστυνομικές δυνάμεις αφού συνεκτιμήθηκε ότι στις σκάλες που οδηγούν στην πεζογέφυρα υπήρχαν κιγκλιδώματα που εμπόδιζαν την κίνηση των φιλάθλων κι ότι δεν υπήρχε πρόθεση σύγκρουσης των χούλιγκαν. Είχε αποφασισθεί δυνάμεις των ΜΑΤ να πήγαιναν εκεί σε δεύτερο χρόνο, ενώ οι περισσότεροι αστυνομικοί ήταν κάτω από αυτή να χωρίζουν μέσα στην εξέδρα τα δύο πέταλα των φανατικών οπαδών.

Σημειώθηκαν όμως επεισόδια που οφείλονται στα τεχνικά προβλήματα του σταδίου, στην έλλειψη προηγούμενων εμπειριών των αστυνομικών στο γήπεδο αυτό που δεν ήταν λειτουργικό, αλλά και σε ορισμένα λάθη στον σχεδιασμό. Είναι ακόμη προφανές ότι άσχετα με τις καλές σχέσεις των δύο ομάδων, την προεργασία κλπ, στους χούλιγκαν δεν μπορείς να έχεις καμιά εμπιστοσύνη, έχουν τις δικές τους «πολεμικές» αντιλήψεις και προχωρούν χωρίς λόγο σε συγκρούσεις κι επιθέσεις.

Υπήρχαν εξαγγελίες στο διαδίκτυο από φανατικούς οπαδούς για συγκρούσεις στον τελικό του Κυπέλλου. Έχουμε ακόμη την εικόνα ότι ένας από τους χούλιγκαν που κρατούσε μαχαίρι ήταν πιθανόν αλλοδαπός που ανήκε σε φανατικούς «αδελφοποιημένου» σωματείου κι είχε έλθει στην χώρα μας τις τελευταίες ώρες».

Η Γνωστή συνταγή :τα ανθρωποειδή ζώα τώρα έγιναν «Εισαγόμενοι» κατέβηκαν απο τον ουρανό!μήπως ειναι εξωγήινοι? δεν ειναι ανάμεσα σας! οπως αναρχικοί ειναι «Εισαγόμενοι» πόσες φόρες λένε οτι ηταν Γερμανοί Ιταλοί κτλ? και ολα μελί γάλα! γιαυτό φοράνε κουκούλες , σε καμία άλλη χώρα δεν γίνονται αυτα πως ειναι «Εισαγόμενοι»? το οτι ειναι ψυχικά άρρωστοι και δημοσίως κίνδυνος ούτε λόγος!και ξανά λέω : ο "μηχανισμός" στο ηλίθιο μυαλό τους που τους κάνει να είναι δογματικοί σε ομάδες με τέτοια λυσσά, είναι ο ίδιος "μηχανισμός" που τους κάνει κομμουνιστές αριστερούς η λογική ειναι ανύπαρκτη στο ζωώδες μυαλό τους!(καθώς είναι ζωώδες φυλή όλοι τους ), και ειναι ανάμεσα σας ορδές απο δαύτους!

Δεν έχουν καμία διάφορα απο ένα λυσσασμένο σκυλί , και δεν ειναι τυχαίο οτι οι πιο πολλοι κομμουνιστές αναρχικοί ειναι ΠΑΟΚ,δεν ειναι φυσιολογικοί άνθρωποι αλλα τέρατα! ίσα διακαιώματα σου λέει μετά! τα ανθρωποειδή έχουν ίσα δικαιώματα με ανθρώπους, μονο και μονο γιατι φαινομενικά ειναι άνθρωποι και κρύβουν την αληθινή φύση τους!!όταν απο το ζωώδες μυαλό τους απουσιάζουν ολα αυτα τα στοιχειά που ξεχωρίζουν τον άνθρωπο απο τα ζώα!!

Οι κομμουνιστές έσφαζαν σαν αρνιά μεχρι και μικρά παιδιά το 1945-1950, αυτα δεν τα κάνουν φυσιολογικοί άνθρωποι!με την ίδια λυσσά οπως μπορούν άνετα να σφάξουν έναν "ναζι"μη όμοιο τους! τα ίδια καίνε αυτοκίνητα και σπάζουν γραφεία κύριος της Χ.Α! οπως και λένε ιστορικά ψέμματα και οχι μονο, χωρίς το αίσθημα της ντροπής η της λύπης! ζουν ανάμεσα σας!η και μαζί σας! και εκφυλίζουν τα πάντα! αυτα που έκαναν στον "αγώνα" ειναι ζωντανό παράδειγμα γιατί ετσι ειναι παντού! και δεν υπάρχει αθλητισμός όταν μπαίνει το χρήμα στην μέση!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τα ανθρωποειδή ζώα τώρα έγιναν «Εισαγόμενοι» στα πρωτοφανή επεισόδια του Πανθεσσαλικού!γνώστη συνταγή!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats