26 Μαΐ 2017

Αρχαίοι εξωγήινοι S12E03 ~ Το μυστήριο του Rudloe Manor (Βίντεο)

Αρχαίοι εξωγήινοι S12E03 ~ Το μυστήριο του Rudloe Manor (Βίντεο)

Στην Νότιο Αγγλία βρίσκεται μία περίεργη κατασκευή με την ονομασία "Rudloe Manor". Στην επιφάνεια υπάρχει μία συνηθισμένη βρετανική αγροικία. Kάτω από την αγροικία βρίσκονται τεράστιες σε έκταση (2 τετραγωνικά χιλιόμετρα) στρατιωτικές δομές και σήραγγες.

Κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, είχε χρησιμοποιηθεί ως καταφύγιο και βάση της αεροπορίας, ενώ τα επόμενα χρόνια ήταν ένα εξελιγμένο υπόγειο κέντρο πληροφοριών. Στις ημέρες μας (επισήμως) έχει εγκαταληφθεί.

Πολλοί ωστόστο ερευνητές, υποστηρίζουν ότι εκεί βρίσκονται ο κεντρικές εγκαταστάσεις της χώρας που επικεντρώνονται μυστικά στην έρευνα UFO.

Τί μπορεί να κρύβεται στην πολύ καλά φυλασσόμενη αυτή περιοχή; Μήπως αποδείξεις εξωγήινης δραστηριότητας από... τα περίεργα γεγονότα που συνέβησαν σε κοντινές αποστάσεις κατά το παρελθόν; Μήπως οι αρχές κατάφεραν να ανασύρουν από την πτώση του, ένα ολόκληρο εξωγήινο σκάφος και το μελετούν διεξοδικά;

O Γιώργος Τσούκαλος κι άλλοι "ανένταχτοι" ερευνητές, των "Αρχαίων Εξωγήινων" βρέθηκαν στην περιοχή και προσπαθούν να ρίξουνε φως στο μυστήριο της Αγροικίας του Rudloe...

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αρχαίοι εξωγήινοι S12E03 ~ Το μυστήριο του Rudloe Manor (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications