4 Μαΐ 2017

Απίστευτο: 57χρονη στην Καστοριά πέθανε από σουβλάκι που της «κάθισε» στον λαιμό

Απίστευτο: 57χρονη στην Καστοριά πέθανε από σουβλάκι που της «κάθισε» στον λαιμό

«Πάγωσε» την Καστοριά το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα σε μια γυναίκα την ώρα που διασκέδαζε με τους φίλους της, ψήνοντας σουβλάκια για να γιορτάσουν την Πρωτομαγιά.

Ενα κομμάτι κρέας στάθηκε στον λαιμό της 57χρονης Μαρίας Πουρσανίδου, με αποτέλεσμα να διακομιστεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και όσους τη γνώριζαν!

Η άτυχη γυναίκα πήγε μαζί με την παρέα της να ψήσει κρεατικά στο Ντολτσό Καστοριάς με θέα την πασίγνωστη λίμνη της πόλης, τηρώντας το έθιμο. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι το γλέντι θα κατέληγε σε τραγωδία.

Το κακό έγινε την ώρα που έτρωγε σουβλάκι. Ενα κομμάτι κρέας τής έφραξε τις αναπνευστικές οδούς. Στην παρέα επικράτησε αναστάτωση, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να της προσφέρει την απαιτούμενη βοήθεια, με αποτέλεσμα να κληθεί το ΕΚΑΒ. Η 57χρονη διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Καστοριάς και από εκεί στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάστασή της ήταν κρίσιμη και από την πρώτη στιγμή κρίθηκε ότι ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθει.

Δυστυχώς, οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και άφησε την τελευταία της πνοή. Στο παρελθόν η Μαρία Πουρσανίδου είχε εργαστεί ως δημοσιογράφος σε τοπικά ραδιόφωνα της Καστοριάς, ωστόσο τα προηγούμενα χρόνια είχε αποσυρθεί και δεν εργαζόταν.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Απίστευτο: 57χρονη στην Καστοριά πέθανε από σουβλάκι που της «κάθισε» στον λαιμό
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: