31 Μαΐ 2017

Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα ζώδια σύμφωνα με το FBI

Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα ζώδια σύμφωνα με το FBI

Σύμφωνα με το FBI, κάποια ζώδια είναι πιο πιθανό να διαπράξουν κάποιο έγκλημα, απ’ ότι άλλα.

Μετά από έρευνα λοιπόν στα πιο σκοτεινά χαρακτηριστικά τους, διαπιστώθηκε πως στην κορυφή των πιο επικίνδυνων ζωδίων βρίσκεται ο Καρκίνος, καθώς οι περισσότεροι κακοποιοί που συλλαμβάνονται ανήκουν σε αυτό το ζώδιο.

Όσο για τους Κριούς, μπορεί να χάνουν εύκολα την ψυχραιμία τους, ωστόσο δεν φτάνουν σε τρομερές ακρότητες. Οι Ταύροι μπορεί να θυμώνουν αλλά το κρατούν μέσα τους και τους ενδιαφέρει να ασχοληθούν περισσότερο με… απάτες παρά με δολοφονίες!

Οι Ζυγοί διαπράττουν αρκετά εγκλήματα, γιατί έχουν κάποιες επικίνδυνες κυκλοθυμίες.

Οι Λέοντες συνήθως δεν θέλουν μπλεξίματα, αλλά αν ποτέ κάνουν φόνο θα είναι απλώς... για να τραβήξουν την προσοχή. Οι Παρθένοι, μπορούν να καταλήξουν στο έγκλημα αρκετά εύκολα, ενώ και οι Ιχθύες μπορούν να αναπτύξουν περίεργη ψυχολογία και να οδηγηθούν σε φόνο. Δεν είναι τυχαίο ότι μερικοί από τους μεγαλύτερους serial killers ήταν Ιχθύες.

Ο Αιγόκερως έχει κι αυτός τα κρυμμένα του χαρτιά και μπορεί να οδηγηθεί στο έγκλημα. Οι Τοξότες και οι Σκορπιοί, οι οποίοι είναι αρκετά εκδικητικοί, βρίσκονται στο νούμερο 3 και 2 θέση αντίστοιχα.

Οι Δίδυμοι δεν παίρνουν και τίποτα στα σοβαρά και έτσι είναι οι τελευταίοι στη λίστα με τους επικίνδυνους. Προτελευταίοι στη λίστα είναι οι Υδροχόοι, αφού είναι φιλήσυχοι και ήρεμοι.

ΥΓ Υδροχόοι φιλήσυχοι και ήρεμοι,μέχρι να πάρουν ανάποδες! γιατί κάτι ανθρωποειδή που ξέρω τι ειναι στα αλήθεια, χαλούν την ηρεμία στο πλανήτη!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα ζώδια σύμφωνα με το FBI
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: