ΖΑΧΑΡΟΒΑ: ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ
ΖΑΧΑΡΟΒΑ: ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΧΗΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Η εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας Μαρία Zakharova είπε ότι οι πυραυλικές επιθέσεις των ΗΠΑ κατά της Συρίας είχαν προγραμματιστεί πολύ πριν από την υποτιθέμενη «επίθεση με χημικά του Άσαντ» στην επαρχία Ιντλίμπ, την Τρίτη.

Σύμφωνα με τη Zakharova:
Είναι προφανές ότι αυτές οι πυραυλικές επιθέσεις είχαν προγραμματιστεί πριν. Για κάθε εμπειρογνώμονα είναι προφανές ότι η απόφαση αυτή έγινε πολύ νωρίτερα και πριν από τα γεγονότα του Ιντλίμπ.
Λέει επίσης ότι τα πρόσφατα γεγονότα στη Συρία χρησιμοποιούνται ως μια απόσπαση της προσοχής, την ώρα που οι ΗΠΑ πραγματοποιούν θανατηφόρες αεροπορικές επιθέσεις στη Μοσούλη.

Το Ρώσικο Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας συμφωνεί:
«Είναι προφανές ότι τα πολεμικά πλοια των ΗΠΑ και ο στόχος των πυραύλων εναντίονΣυριακής αεροπορικής βάσης έχουν σχεδιαστεί πολύ πριν από τα σημερινά γεγονότα. .είπε ο Igor Konashenkov .

Σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε σήμερα το πρωί από τον Εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, ο Πούτιν περιέγραψε την επίθεση των ΗΠΑ ως παραβίαση του διεθνούς δικαίου με βάση μία «ψεύτικη αφορμή»

Μιλώντας στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας την Τετάρτη,ο Ρωσίος αναπληρωτής πρεσβευτής των Ηνωμένων Εθνών Βλαντιμίρ Safronkov δήλωσε ότι οι ΗΠΑ, συνέταανε ψήφισμα κατηγορώντας Άσαντ για «χημική επίθεση» βασίζόμενοι σε «παραποιημένες εκθέσεις από τα Λευκά Κράνη (ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ)», μια οργάνωση που έχει «απαξιωθεί εδώ και πολύ καιρό».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications