27 Απρ 2017

Τηλεπάθεια ψυχή με ψυχή – Οι τρεις τύποι τηλεπάθειας.

Τηλεπάθεια ψυχή με ψυχή – Οι τρεις τύποι τηλεπάθειας.

Η τηλεπάθεια έχει αναγνωριστεί από τον 19ο αιώνα, όταν οι επιστήμονες επιβεβαίωσαν δύο διαφορετικούς τύπους. Αυτοί περιελάμβαναν την ενστικτώδη τηλεπάθεια, η οποία βασίζεται πιο πολύ στο αίσθημα και στη νου με νου τηλεπάθεια, που είναι κυρίως βασισμένη στο νοητικό επίπεδο.

Ωστόσο, υπάρχει και ένας τρίτος τύπος τηλεπάθειας, μια ανώτερης μορφή τηλεπάθεια, σύμφωνα με τις διδασκαλίες της Αιώνιας Σοφίας, και ονομάζεται ψυχή με ψυχή πνευματική τηλεπάθεια.

Ενστικτώδης τηλεπάθεια
Αν έπρεπε να βάλουμε τους διαφορετικούς τύπους της τηλεπάθειας σε μια ιεραρχία, η ενστικτώδης τηλεπάθεια θα βρισκόταν κάτω κάτω. Αυτός ο τύπος τηλεπάθειας ευρέως εξέχουσα στο ζωικό βασίλειο και θεωρείται επίσης ένας φυσιολογικός τρόπος επικοινωνίας μεταξύ μερικών αυτοχθόνων πολιτισμών.

Η ενστικτώδης τηλεπάθεια βιώνεται πιο πολύ όταν κάποιος αναγνωρίζει τα αισθήματα ή τις ανάγκες κάποιου άλλου ακόμα και αν μεταξύ τους υπάρχει κάποια απόσταση. Αυτό κυρίως συμβαίνει μεταξύ ανθρώπων που μοιράζονται έναν δυνατό συναισθηματικό δεσμό, όπως οι γονείς με τα παιδιά, οι παντρεμένοι σύντροφοι και οι καλύτεροι φίλοι

Διανοητική τηλεπάθεια
Η διανοητική τηλεπάθεια είναι αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται όταν ακούν την λέξη «τηλεπάθεια». Η ικανότητα του να μιλάς σε άλλο άνθρωπο απλά με το να σκέφτεσαι τις λέξεις που θες να πεις και έπειτα η επιθυμία να στείλεις αυτό το μήνυμα σε αυτόν.

Αυτό δεν είναι σαν την ανώτερη επικοινωνία μέσω της έκστασης, την διαδικασία της χρησιμοποίησης εξαϋλωμένης οντότητας από ένα μέντιουμ για την επικοινωνία. Η διανοητική τηλεπάθεια συμβαίνει μεταξύ δύο ανθρώπων με πλήρη αντίληψη και γνώση.

Πνευματική τηλεπάθεια
Η πνευματική τηλεπάθεια, ή η τηλεπάθεια ψυχή με ψυχή, είναι η ανώτερη μορφή τηλεπάθειας. Και είναι δυνατή μόνο όταν κάποιος έχει κατορθώσει να συνδέσει τον νου, το μυαλό και την ψυχή. Όταν κάποιος το κάνει, κερδίζει την ικανότητα να μεταφέρεται μεταξύ του υλικού και πνευματικού κόσμου. Για να κάνει αυτές τις συνδέσεις κάποιος πρέπει να είναι ικανός στον δημιουργικό διαλογισμό.

Η πνευματική τηλεπάθεια θεωρείται ευρέως ότι έχει χρησιμοποιηθεί από τους «Διδάσκαλους» για να οδηγήσουν την εξέλιξη του πλανήτη. Επειδή δεν μπορούν να επηρεάσουν ή να ελέγξουν απευθείας τις διαφορετικές μορφές ζωής στην Γη, χρησιμοποιούν άτομα που έχουν τελειοποιήσει την πνευματική τηλεπάθεια για να παρουσιάσουν τις πληροφορίες τους και την σοφία τους στην Γη.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τηλεπάθεια ψυχή με ψυχή – Οι τρεις τύποι τηλεπάθειας.
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats