Θρίλερ στο Π. Φάληρο: Μάχη αστυνομικών με ληστές -Νεκρός ένας δράστης
Θρίλερ στο Π. Φάληρο: Μάχη αστυνομικών με ληστές -Νεκρός ένας δράστης

Ληστεία θρίλερ και άγρια καταδίωξη που κατέληξε στον θάνατο ενός δράστη -μετά από πτώση από μπαλκόνι- και στη σύλληψη δύο, που προσπαθούσαν να διαφύγουν πηδώντας από μπαλκόνι σε μπαλκόνι πολυκατοικίας, σημειώθηκε στις 10:10 π.μ. στη συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως στο Παλαιό Φάληρο. Την ίδια ώρα, αναζητείται ένας ακόμα δράστης.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, άγνωστοι εισέβαλαν σε διαμέρισμα του 8ου ορόφου πολυκατοικίας, όπου μένει ηλικιωμένο ζευγάρι και με την απειλή πιστολιού επιχείρησαν να τους ληστέψουν. Προφανώς, όμως, κάτι αντελήφθη ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος μένει στο επάνω διαμέρισμα, και τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση.

Επιτόπου έσπευσαν περιπολικά και μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ και οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή, πριν προλάβουν να φύγουν οι ληστές.

Δύο δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν από τα μπαλκόνια διπλανών διαμερισμάτων, αλλά εγκλωβίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν. Πρόκειται για Γεωργιανούς, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, όπου κρατούνται.

Ο τρίτος δράστης στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε από το μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου και σκοτώθηκε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες κατά τη διάρκεια της ληστείας φίμωσαν την άτυχη ηλικιωμένη και της αφαίρεσαν αντικείμενα αξίας.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες στην περιοχή ψάχνοντας εισόδους και πυλωτές πολυκατοικιών για να εντοπίσει τον τέταρτο δράστη τον οποίο θεωρεί επικίνδυνο και οπλισμένο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications