6 Απρ 2017

Έτσι οι δυτικοί προπαγανδιστικοί μηχανισμοί ταΐζουν σανό

Έτσι οι δυτικοί προπαγανδιστικοί μηχανισμοί  ταΐζουν σανό

"Τη συριακή κυβέρνηση του Άσαντ κατηγόρησαν οι δυτικοί, για την επίθεση με χημικά όπλα εναντίον ανταρτοκρατούμενων περιοχών στη βόρεια Συρία, τονίζοντας ότι οι σύμμαχοι της (Ρωσία) την ενθάρρυναν σε αυτή την πράξη.

Η επίθεση με χημικά σκότωσε τουλάχιστον 58 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και 11 παιδιά, όντας η φονικότερη επίθεση με τέτοια μέσα του συριακού εμφυλίου από τον Αύγουστο του 2013, όταν η χρήση του θανατηφόρου αερίου Σαρίν είχε κοστίσει τη ζωή σε εκατοντάδες πολίτες στην πόλη Γούτα."

Για μια ακόμη φορά, οι γελοίοι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί των γερακιών της Δύσης, τάισαν σανό στους πολίτες τους. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσε η δήθεν ανθρωπιστική οργάνωση Λευκά Κράνη, που στην ουσία είναι πράκτορες μυστικών υπηρεσιών και χαφιέδες της αντιπολίτευσης.

Τα Λευκά Κράνη λοιπόν, χειρίζονται τα θύματα που υποτίθεται ότι έπεσαν νεκροί από εισπνοή του αερίου Σαρίν, χωρίς εξοπλισμό ασφαλείας, χωρίς μάσκες και χωρίς γάντια!

Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται ασήμαντο, η κατανόηση της φύσης του αερίου σαρίν που σύμφωνα με αιτιάσεις της αντιπολίτευσης χρησιμοποιήθηκε, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

Μέσα σε δευτερόλεπτα από την έκθεση σε σαρίν, το αέριο αρχίζει να στοχεύει το μυικό σύστημα και το νευρικό σύστημα. Υπάρχει μια σχεδόν άμεση αναταραχή των εντέρων και της ουροδόχου κύστης, και προκαλείται εμετός. Όταν το σαρίν χρησιμοποιείται σε μια πυκνοκατοικημένη περιοχή, σκοτώνει χιλιάδες ανθρώπους. Ωστόσο, με ένα τέτοιο επικίνδυνο αέριο, τα Λευκά Κράνη φροντίζουν τα θύματα με μικρή ανησυχία για το εκτεθειμένο δέρμα τους. Αυτό πρέπει να εγείρει ερωτήματα.

Θέτει επίσης το ερώτημα γιατί ένας γιατρός σε ένα νοσοκομείο γεμάτο από τα θύματα του αερίου σαρίν έχει το χρόνο να τουιτάρει και να πραγματοποιεί κλήσεις βίντεο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Δρ Shajul Ισλάμ έχει διαγραφεί από το ιατρικό μητρώο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η επίθεση θυμίζει παρόμοιες κατηγορίες εναντίον του Άσαντ το 2013, όταν ο επιθεωρητής του Ο.Η.Ε. ανέφερε ότι δεν διαπίστωσε την ύπαρξη αερίου Σαρίν.
Ποιός τους σκότωσε;
Είναι γνωστό ότι περίπου 250 άνθρωποι από τη Majdal και το Χαττάμπ είχαν απαχθεί από τρομοκράτες της Αλ Κάιντα την περασμένη εβδομάδα. Τοπικές πηγές υποστήριξαν ότι πολλοί από αυτούς είναι νεκροί από τα χημικά όπλα. Κάτοικοι της Majdal και του Khattab ήταν κι όχι αντάρτες. πηγή antizitro

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: Το να εχουν ως "άγκυρες πήγες" αυτούς που επι χρονιά τους χειραγωγούν τα μυαλά με ξεπερνάει! και το σύστημα προωθεί αυτές τις σελίδες στην πρώτη θέση με πλαίσιο μην και φύγει κάνεις και πάει άλλου και βγει απο το Μάτριξ!αναζήτηση το ερώτημα: ασαντ! μα ειναι τοσο ηλίθιοι όλοι; όχι αλλά η πλειοψηφία ειναι ενα μάτσο ζώα! που ταΐζει το σύστημα! αυτοι δεν αξίζουν ούτε να τους φτύσεις! οχι να τους σώσεις! ακολουθούν και οι copy paste οτι βρουν και βοηθούν στην προπαγάνδα!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έτσι οι δυτικοί προπαγανδιστικοί μηχανισμοί ταΐζουν σανό
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: