Συντάξεις χηρείας: Τι είπε πάλι ο Βερύκιος και προκλήθηκε σάλος; ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΈΨΟΥΝ!
Συντάξεις χηρείας: Τι είπε πάλι ο Βερύκιος και προκλήθηκε σάλος;

Συντάξεις χηρείας: Επίθεση στις χήρες για τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στις περικοπές έκανε ο Δήμος Βερύκιος! Δείτε τι είπε στην εκπομπή του!

“Δεν θα κλάψω γιατί οι συντάξεις χηρείας μειώνονται 50%”. Με αυτή την φράση ξεκίνησε ο Βερύκιος την επίθεση ενάντια στις χήρες που κινητοποιούνται για την μείωση των συντάξεων χηρείας.

Παρά το γεγονός ότι όλοι οι υπόλοιποι στο studio έκαναν λόγο για το άδικο της ρύθμισης, ο Δήμος Βερύκιος, κλιμάκωσε την επίθεσή του: “Να πάρει τον πισινό της η χήρα που είναι στα 40 και στα 45….”. Όταν δε, του επεσήμαναν ότι στα 50 δεν μπορεί εύκολα να βρει δουλειά, είπε χαρακτηριστικά:

“Η χήρα να αφήσει την κλάψα και να βγει στην αγορά να δουλέψει”.
Στις παρατηρήσεις ότι δεν θα την πάρει κανένας στα 50 και πως ούτε ως καθαρίστρια δεν θα μπορεί να βρει εργασία, ο Βερύκιος επέμεινε: “Η χήρα θα πάει να δουλέψει”! “Δεν θα βάλεις τη χήρα τη Γερμανίδα να δουλεύει στη φάμπρικα μέχρι τα 70 της για να κάθεται η χήρα η Ελληνίδα να λιάζεται από τα 35 της”.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Οι παλιότεροι ήταν άντρες Βερύκιε και ειχαν νόμους για να προστατεύουν τις γυναίκες.
Ευτυχώς δεν ήταν σαν και σένα βολεμένε. Ηταν άντρες.
Σιγά την κουραστική δουλειά που κάνεις. Την πλάκα σου κάνεις μιλώντας ατελείωτα. Δουλεύεις τώρα εσύ? Πλάκα μας κάνεις? Δουλειά ειναι να μιλάς στο μικρόφωνο?


1,61

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications