Soros: «Να πάρουμε πίσω τα ΜΜΕ» [Βίντεο]
Soros: «Να πάρουμε πίσω τα ΜΜΕ» [Βίντεο]

H «επαναστατική» κυβέρνηση Trump καλεί την κυβέρνηση της Ουγγαρίας να ΜΗΝ κλείσει το Πανεπιστήμιο του George Soros-Rothschild όπως και όλοι οι Ευρωπαίοι Ηγέτες-Μαριονέτες των Rothschild. Πολλοί Ευρωπαίοι πολιτικοί έχουν πάρει το χαρτζιλίκι τους από τον Soros-Rothschild και την ανάλογη διαφήμιση και προώθηση από τους πράκτορες-δημοσιογράφους του Soros-Rothschild.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει το Deutsche Welle ...πάρα πολλοί από αυτούς που σπούδασαν με λεφτά του Soros κατέλαβαν σημαντικότατες θέσεις κι αξιώματα στις κυβερνήσεις διαφόρων χωρών.

Έτσι λειτουργεί η «δημοκρατία» των τοκογλύφων. Ξέρουν ότι οι πολίτες επιλέγουν πολιτικούς με βάση την αναγνωρισιμότητα και με βάσει τους τίτλους σπουδών ή την προϋπηρεσία σε διάφορους οργανισμούς ... κι όλο αυτό το «πακέτο» με τα προαπαιτούμενα πριν εκλεγεί κανείς ...ελέγχεται από ανθρώπους των Soros και Rothschild.

Οι ηγέτες-μαριονέτες σπουδάζουν στα σχολεία των τοκογλύφων (London Schoοl of Economics), προωθούνται στο ευρύ κοινό από δημοσιογράφους-πράκτορες που έχουν πάρει κι αυτοί την «υποτροφία» τους... και βρίσκονται γρήγορα σε θέσεις-κλειδιά σε όλες τις κυβερνήσεις.

Kαι βέβαια κάπου στα ψιλά γράμματα διαβάζουμε ότι ο Soros δεν δουλεύει με δικά του λεφτά. Χρησιμοποιεί τα λεφτά των Αμερικανών φορολογουμένων μέσω της Αμερικάνικης USAID... της οργάνωσης που χρηματοδοτεί την βιομηχανία επαναστάσεων OTPOR, τους αποκεφαλιστές στη Συρία... κι άλλους μισθοφόρους των τοκογλύφων.

Δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιος πληρώνοντας από την τσέπη του τις «φιλανθρωπίες» του και ταυτόχρονα να δημιούργησε περιουσία 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Κι επειδή υπάρχουν μικρά ΜΜΕ που κατάφεραν να επηρεάζουν κόσμο μέσα από ψεύτικες ειδήσεις κλπ... οι οργανώσεις του Soros ζητούν λεφτά για να πολεμήσουν αυτά τα παρασιτικά ΜΜΕ... και στο διαφημιστικό σποτ του Soros... κι ο δικός μας Βαρουφάκης. «Να πάρουμε πίσω τα ΜΜΕ» είναι το σύνθημα... μιας και δεν τους αρκούν CNN, FOX, CBS, GUARDIAN, BHMA, KAΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΣΚΑΪ, ΕΡΤ, ΑΝΤ1 κλπ.

Θέλουν πίσω και τους ηλίθιους που διαβάζουν ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ κλπ. Τους θέλουν όλους καρφωμένους στα δικά τους ΜΜΕ. Στο γελοίο αυτό σποτ... προσπαθούν να πείσουν τους θεατές ...ότι τα μικρά αυτά ΜΜΕ... είναι εξαρτώμενα...! Ενώ οι πράκτορες του Soros ...είναι «ανεξάρτητοι»...! Και μην γελάτε... Το σπουδαίο αυτό διαφημιστικό του Soros ...το είδαν εδώ και δύο μήνες ...165 μόλις άνθρωποι.

Τέτοιες εικονικές πραγματικότητες, που εκπροσωπούν μόνο τα συμφέροντα των λίγων τοκογλύφων... παρουσιάζονται ως μεγάλες οργανώσεις... από τον τύπο και καταφέρνουν να επηρεάζουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε ώστε να αλλάζουν τους νόμους μίας κυβέρνησης.Πηγή:antizitro

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

όπου ναναι...... έρχεται ο Άρχων Μιχαήλ να σε πάρει να ησυχάσουμε από σένα!!!

1,61

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications