20 Απρ 2017

Πώς σώθηκε η αρχιλοχίας Πλεξίδα από το στρατιωτικό ελικόπτερο που έπεσε! η Τατιάνα πάλι πέταξε την εξυπνάδα της!(βίντεο)

Πώς σώθηκε η αρχιλοχίας Πλεξίδα από το στρατιωτικό ελικόπτερο που έπεσε (βίντεο)

Είναι η μόνη που κατάφερε να σωθεί από την συντριβή του μοιραίου ελικοπτέρου.

Η Βασιλική Πλεξίδα νοσηλεύεται στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, έχοντας τους δικούς της ανθρώπους κοντά της.

Μάλιστα, η 26χρονη αποκάλυψε πως κατάφερε να βγει ζωντανή από την αεροπορική τραγωδία που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Η Βασιλική είναι καλά στην υγεία της, καθώς έχει μόνο εκδορές και μικροκατάγματα στο σώμα της.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή Tatiana Live, της Τατιάνας Στεφανίδου, στο E, η νεαρή κοπέλα σώθηκε από θαύμα, καθώς το κάθισμα της αποκολλήθηκε και η κοπέλα εκτινάχθηκε πριν την συντριβή του ελικοπτέρου.

Μυστήριο καλύπτει το γιατί το κάθισμα της νεαρής αποκολλήθηκε

Ο πατέρας της Βασιλικής αποκάλυψε το πως η κόρη του σώθηκε, ωστόσο, μυστήριο καλύπτει το γιατί το κάθισμα της νεαρής αποκολλήθηκε.

Το μασονικό βλήμα η Τατιάνα πάλι πέταξε την εξυπνάδα της! , η Βασιλική δεν εκτινάχτηκε από μόνη της για να ζωθεί, καθώς τα ελικόπτερα δεν διαθέτουν τέτοιους είδους μηχανισμούς όπως τα αεροπλάνα που λεει ο στόκος η Τατιάνα, για καμια προπαγάνδα καλή ειναι! .

Όλα δείχνουν πως κάτι «στράβωσε» και για αυτό το κάθισμα της Βασιλικής αποκολλήθηκε και χάρη σε αυτό εκείνη σώθηκε.

Μέχρι στιγμής, πάντως, τα αίτια της συντριβής παραμένουν θολά.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πώς σώθηκε η αρχιλοχίας Πλεξίδα από το στρατιωτικό ελικόπτερο που έπεσε! η Τατιάνα πάλι πέταξε την εξυπνάδα της!(βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: