10 Απρ 2017

Παπαδημούλης: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν τη συμφωνία με αίσθημα ευθύνης

Παπαδημούλης: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν τη συμφωνία με αίσθημα ευθύνης

Βέβαιος ότι «η συμφωνία θα εγκριθεί από τη Βουλή», εμφανίστηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, τονίζοντας ότι και οι 153 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ «θα ψηφίσουν με αίσθημα ευθύνης και όχι πειθαρχίας».

«Ο Φίλης, ο Σκουρλέτης, ο Δρίτσας και η Χριστοδουλοπούλου θα ψηφίσουν», εκτίμησε ο Δ. Παπαδημούλης μιλώντας στον Ant1.
Όπως ανέφερε «οι 13 της Κ.Ε. που υπέγραψαν το κείμενο ξεκαθάρισαν «ότι δεν ζητούν εκλογές»».

«Το αίτημα για εκλογές είναι θέση της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη», πρόσθεσε.

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου ανέφερε ακόμη ότι υπάρχει το περίγραμμα της συμφωνίας και όχι το τελικό πακέτο, αλλά αναγνώρισε πως ο συμβιβασμός έχει αρνητικά σημεία, όπως ορισμένες περικοπές συντάξεων και μείωση του αφορολόγητου.

Εκτίμησε παράλληλα πως «ο στόχος για πλεονάσματα 3,5% το 2018 θα επιτευχθεί και αυτό το πιστεύουν οι 3 από τους 4 που μετέχουν στους θεσμούς» για να συμπληρώσει ότι το ΔΝΤ ήταν πιο απαισιόδοξο. Ανέφερε πάντως ότι τα αντίμετρα θα ληφθούν για οτιδήποπτε προκύψει πάνω από το 3,5% του πλεονάσματος.

Υποστήριξε πως άμεσα θα προσδιοριστούν τα μέτρα για το χρέος και θα εφαρμοστούν τον Αύγουστο του 2018, πριν ληφθούν τα μέτρα που έχουν συμφωνηθεί.
Εκτίμησε επίσης ότι δεν θα χρειαστεί να ληφθούν πρόσθετα μέτρα το 2017 και 2018.

Σχετικά με το κείμενο που κατέθεσε και εγκρίθηκε από την Κ.Ε. για την αύξηση της αποτελεσματικότητας της κυβέρνησης, σημείωσε πως «υπάρχουν τομείς που δεν τα έχουμε καταφέρει, όπως θα ήθελαν οι πολίτες» και άφησε να εννοηθεί ότι χρειάζονται αλλαγές προσώπων στην κυβέρνηση. Αναφέρθηκε στην ανάγκη για αντιμετώπισης της γραφειοκρατίας, της διαφθοράς και της καθημερινότητας του πολίτη σε τομείς όπως η Υγεία και η Παιδεία.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Παπαδημούλης: Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν τη συμφωνία με αίσθημα ευθύνης
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: