11 Απρ 2017

Το θέατρο του παράλογου! ✡ Παγκόσμια Τράπεζα ✡: Πρώτα η αξιολόγηση και μετά το δάνειο για την Ελλάδα!

✡ Παγκόσμια Τράπεζα ✡: Πρώτα η αξιολόγηση και μετά το δάνειο για την Ελλάδα

Το θέατρο του παράλογου! εκτός οτι δεν έχει κανένα δάνειο ανάγκη, υποτίθεται οτι ήδη χρωστάει και παίρνει και άλλο δάνειο!! για να επιβάλουν συνεχεία νέα μετρά! αν βάλεις εναν αμόρφωτο αλλα μη δικό τους, στο υπουργείο οικονομικών, θα βρεθεί η χώρα να μην οφείλει πουθενά, αντίθετα εισπράττει τρις εκατομμύρια, μέσα σε ένα μηνά, απο τους 1000 φόρους παντού! αλλα όλοι "δουλεύουν" για το εβραίικο σύστημα χρυσού ! κάτι καραγκιόζηδες μαριονέτες που βγαίνουν και το παίζουν ειδικοί, σας είπαν σε ποιους στα αλήθεια πληρώνεται φόρους??

Tο αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης για δάνειο ύψους 3 δισ. ευρώ από την Παγκόσμια Τράπεζα, δεν αφορά τη δημιουργία 450.000 θέσεων εργασίας τριετούς διάρκειας, αλλά τη χρηματοδότηση προγραμμάτων εκπαίδευσης ανέργων. Επιπλέον, η Παγκόσμια Τράπεζα θεωρεί πρώιμη τη συζήτηση για την οποία, ούτως ή άλλως, θέτει δύο προϋποθέσεις.

Πρώτον, δεν συζητεί τα επόμενα βήματα προτού ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση του προγράμματος, διότι θα πρέπει να γνωρίζει επακριβώς τον δημοσιονομικό χώρο της Ελλάδας προτού επεξεργαστεί την παροχή ενός δανείου, το οποίο θα αυξήσει περαιτέρω το ελληνικό χρέος.

Δεύτερον, θεωρεί απαραίτητη τη συγκατάθεση των τεσσάρων θεσμών που εμπλέκονται στο ελληνικό πρόγραμμα προσαρμογής και μάλιστα επικαλείται τη στενή συνεργασία της με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ).

Ο Dirk Reinermann, διευθυντής της Παγκόσμιας Τράπεζας για τη Νότια Ευρώπη, δηλώνει στη «Ν»: «Η ελληνική κυβέρνηση έχει ζητήσει από την Παγκόσμια Τράπεζα τεχνική βοήθεια και χρηματοδότηση για την επίτευξη προόδου στον τομέα της απασχόλησης.

Ως μέρος της εν εξελίξει τεχνικής μας βοήθειας, ομάδα της Παγκόσμιας Τράπεζας εργάζεται με την κυβέρνηση πάνω στον τεχνικό σχεδιασμό ενός προγράμματος που θα μπορούσε να βελτιώσει τις ευκαιρίες για απασχόληση των μακροχρόνια ανέργων, ιδίως των νέων ανθρώπων.

Προτού συζητήσουμε τη χρηματοδοτική υποστήριξη της Παγκόσμιας Τράπεζας, η ελληνική κυβέρνηση έχει υπ’ όψιν ότι χρειάζεται να φτάσει σε συμφωνία με τους πιστωτές της στο δημοσιονομικό σκέλος, στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης. Επίσης, όπως προβλέπει η διαδικασία της Παγκόσμιας Τράπεζας, οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρηματοδότηση υπόκειται στην έγκριση του διοικητικού συμβουλίου».

Η Παγκόσμια Τράπεζα άλλο ενα πλοκάμι της Παγκόσμιας Τράπεζας των Ηνωμένων Εθνών ,το οποίο ηταν ο πρόδρομος του ΔΝΤ, και αυτο που επέβαλε ορούς λιμοκτονίας στην Δημοκρατία της Βαϊμάρης, μέχρι που βγήκε ο Χίτλερ και τους έστειλε στο διάβολο μαζί με τις εβραϊκές τράπεζες και το χρυσό! η συνεχεία γνωστή!(για λίγους καθώς εχουν κανει το πόπολο να νομίζει οτι τον πλήρωναν μασόνοι! όταν είχε βγάλει δικό του νόμισμα ανεξάρτητο με το το χρυσό και εβραϊκές τράπεζες!) , όλες αυτές παρακάτω πρέπει να ειναι εβραϊκές:

Διεθνής Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (IBRD)
Διεθνής Ένωση Ανάπτυξης (IDA)
Διεθνής Οργανισμός Χρηματοδότησης (IFC)
Πολυμερής Οργανισμός Εγγύησης Επενδύσεων (MIGA)
Διεθνές Κέντρο Επίλυσης Επενδυτικών Διαφορών (ICSID)

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το θέατρο του παράλογου! ✡ Παγκόσμια Τράπεζα ✡: Πρώτα η αξιολόγηση και μετά το δάνειο για την Ελλάδα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats