22 Απρ 2017

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Οι γείτονες τρακάρουν μεταξύ τους

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Οι γείτονες τρακάρουν μεταξύ τους

Δυό γείτονες, μισητοί εχθροί, τρακάρουν, άσχημα, με τα αυτοκίνητα τους... Κατεβαίνουν κάτω ,βλέπουν τα δυό αυτοκίνητα, που έγιναν πίττα, και αρχίζει ο καυγάς.

Μια στιγμή ,ο ένας τους σταματά τις βρισιές ,και λέει στον άλλο: Βρέ γείτονα, δεν βλέπεις ,από τι τρακάρισμα γλυτώσαμε και μείναμε ζωντανοί;

Ας σταματήσουμε να τσακωνόμαστε και ας πιούμε στην υγειά μας, που είμαστε ζωντανοί!» Ο άλλος ,σταματά, σκέπτεται όσα του είπε , βλέπει τα αυτοκίνητα πως είχαν γίνει, συνηδητοποιεί από τις τράκο βγήκε ζωντανός, και… συμφωνεί!

Αντε ,καλά το λές, ας σταματήσουμε, και ας πιούμε στην υγειά μας!» Ανοίγει ,γρήγορα γρήγορα, το αυτοκίνητο του, παίρνει μια μποτίλια ουίσκυ που είχε ,με δυό ποτήρια, σερβίρει το πρώτο ,αντε στην υγεία μας, του σερβίρει το δεύτερο, άντε στην υγεία μας, του σερβίρει το τρίτο ,και πάλι άντε στην υγειά μας και πάει λέγοντας, ώσπου αδειάζει η μποτίλια!

Ο άλλος, μέσα στην ζαλάδα που τού έφεραν τα ποτηράκια του ουίσκυ που κατέβασε,συνηδητοποιεί ,ότι ο γείτονας του δεν είπιε ούτε ένα ποτηράκι. Γείτονα έχεις πρόβλημα και δεν πίνεις, τον ρωτά ,με κατανόηση.»

Όχι γείτονα, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα! Εσύ θα έχεις πρόβλημα τώρα που θάρθει η τροχαία…

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Οι γείτονες τρακάρουν μεταξύ τους
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: