7 Απρ 2017

Περίμενε ο Τραμπ να τελειώσει το "Survivor" για να βομβαρδίσει τη Συριά....!!!

Περίμενε ο Τραμπ να τελειώσει το Survivor για να βομβαρδίσει τη Συριά.

Αποκλειστικές πληροφορίες μιλούν για συνεννόηση του Αμερικάνου πρόεδρου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό για την ώρα βομβαρδισμού της Συρίας.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός
έθεσε βέτο και τόνισε πως η επίθεση έπρεπε να αρχίσει αμέσως μετά την λήξη του τελευταίου επεισοδίου του "Survivor" ώστε να μην χρειαστεί ν αλλάξουν καναπέ οι παροικούντες εντός του προσωρινά ακόμα Ελληνικού εδάφους.

Ο Αμερικάνος ηγέτης δήλωσε πως θα κάνει ότι μπορεί για να ικανοποιήσει το αίτημα μιας συμμαχικής χωράς.
Άλλες πληροφορίες μιλούν για τηλεφωνικό πανζουρλισμό σε σουβλατζίδικα και πιτσαρίες μόλις διέρρευσε η παραπάνω είδηση.

Τις ευχαριστίες τους προς την Αμερικάνικη κυβέρνηση έσπευσαν να δώσουν όλα τα εγχώρια πολιτικά κόμματα με ανακοίνωση τους. Τονίζουν πως λόγο της οικονομικής κρίσης Ελληνίζοντες δεν έχουν χρήματα για δεύτερο καναπέ και δεύτερη τηλεόραση και θα ήταν μεγάλο πλήγμα για τους ντόπιους δουλοπαροίκους να χάσουν το θάνατο οικογενειών, σε απευθείας μετάδοση από το CNN κι ανάμεσα στο τρίτο προς τέταρτο σουβλάκι.

Νεότερες πληροφορίες μιλούν για εντολή του πρωθυπουργικού γραφείου σε συνεννόηση με την L'OREAL για σύλληψη κάποιων λίγων ευτυχώς ανεγκέφαλων που τόλμησαν να σηκωθούν από τον καναπέ τους.

Η αντιπολίτευση με μια δριμύτατη ανακοίνωση κατακεραυνώνει την κυβέρνηση και ζητάει την παραίτηση του υπουργού προστασίας των Εξαρχείων διότι δεν έχουν συλληφθεί ακομα. Κάνει λόγο για αντιπαθώντας της Μερκελ και του Χριστοφορακου και απορεί πως δεν έχουν διωχθεί ποινικά ακόμα

Η ένωση κεντρωων εκανε λόγω για Αρκουδειδες και το Ποτάμι τόνισε με δέος πως οι Γερμανοί είναι φίλοι μας.

Το κκε αποχώρησε απο το χώρο που γίνονται δηλώσεις σε ένδειξη διαμαρτυρίας για συκοφαντική δυσφήμιση του Μαδουρή και της Μπολιβαριανης Δημοκρατίας της Βενεζουέλας

Τέλος το γραφείο τύπου του Θεού έβγαλε μια λιτή ανακοίνωση λέγοντας με σημασία...."Ποσό ακόμα να μεροληπτώ υπέρ αυτών των ηλίθιων...."

πηγή©sinomosiologos

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Περίμενε ο Τραμπ να τελειώσει το "Survivor" για να βομβαρδίσει τη Συριά....!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: