Ο 70χρονος ηθοποιός, είναι πολύ υπερήφανος για τα τρία κορίτσια του
Ο 70χρονος ηθοποιός, είναι πολύ υπερήφανος για τα τρία κορίτσια του
 1 Scarlet  2 Sistine  3 Sophia Stallone.

Είναι γνωστό πως ο Sylvester Stallone μαζί με τη σύζυγό του Jennifer Flavin έχουν αποκτήσει τρεις πανέμορφες κόρες, την 20χρονη Sophia, την 18χρονη Sistine και την 14χρονη Scarlet.

Ο 70χρονος ηθοποιός, είναι πολύ υπερήφανος για τα τρία κορίτσια του και πρόσφατα έκαναν μαζί φωτογράφιση για γνωστό περιοδικό. Ο πατέρας τους ανέβασε μια backstage φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας πως πρέπει να τις προσέχει και ότι φυσικά το κάνει.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε (Sylvester Gardenzio Stallone, Νέα Υόρκη, 6 Ιουλίου 1946) είναι Ιταλοαμερικανός ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Το πλήρες όνομά του είναι Μάικλ Σιλβέστερ Γκαρντέτσιο Σταλόνε (γνωστός και ως Σλάυ).

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη. Σε ηλικία 15 ετών πήρε υποτροφία για το Αμερικανικό Κολέγιο της Ελβετίας στη Γενεύη[1] και έπειτα σπούδασε υποκριτική στο πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. O Σταλόνε είναι ευρέως γνωστός από τον ρόλο του Ρόκυ Μπαλμπόα, τον οποίο δημιούργησε ο ίδιος. Η ιδέα για την τόσο επιτυχημένη ταινία ήρθε το 1975, όταν παρακολούθησε τον αγώνα του Μοχάμεντ Άλι με τον Τσάκ Γουέπνερ. O Σταλόνε έγραψε το σενάριο της ταινίας Ρόκυ και ύστερα προσπάθησε να το προωθήσει σε κάποιον παραγωγό κινηματογραφικών ταινιών που να ενδιαφερόταν.

Οι Ρόμπερτ Τσάρτοφ και Ίργουιν Γουίνκλερ εντυπωσιάστηκαν από το σενάριο και έτσι άρχισε η συνεργασία τους. Η ταινία ήταν υποψήφια σε 10 κατηγορίες στα Βραβεία Όσκαρ του 1977, αποσπώντας τα βραβεία της Καλύτερης Ταινίας, της Καλύτερης Σκηνοθεσίας και του Καλύτερου Μοντάζ. Ο ίδιος ο Σταλόνε ήταν υποψήφιος στις κατηγορίες του καλύτερου σεναριογράφου και του καλύτερου πρωταγωνιστικού ρόλου.

Το 1979 πρωταγωνίστησε και έγραψε το σενάριο στο Ρόκυ 2, το 1982 στο Ρόκυ 3, το 1985 στο Ρόκυ 4 και το 1990 στο Ρόκυ 5. Επίσης, έχει ταυτιστεί με το ρόλο του Ράμπο, στις ομώνυμες ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει το 1982, το 1985 και το 1988.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications