Νέα επιστημονικά στοιχεία σχετικά με την απαγωγή απο εξωγήινους του Travis Walton
Νέα επιστημονικά στοιχεία σχετικά με την απαγωγή απο εξωγήινους του Travis Walton

Νέα στοιχεία σχετικά με την απαγωγή του TRAVIS WALTON δημοσιεύτηκαν τον Απρίλιο, η επιστημονική ανάλυση που διενεργήθηκε στις αρχές του Απρίλη του 2017 αποκάλυψε ανωμαλίες στο έδαφος όπου συνέβη η απαγωγή του Travis Walton.

Εικάζουν ότι το σύστημα προώθησης του σκάφους είχε μια ισχυρή ηλεκτρομαγνητική επίδραση και η συμπύκνωση στα σωματίδια σιδήρου. Αυτό έχει παρατηρηθεί στην ανάλυση του εδάφους και από άλλες τοποθεσίες οπού UFO η εχουν προσγειωθεί η πετούσαν χαμηλά στο έδαφος ...

Η απαγωγή Travis Walton είναι ίσως μια από τα πιο διάσημες περιπτώσεις UFO όλων των εποχών.O Travis ήταν μέρος μιας ομάδας υλοτόμων που εργαζόταν στο Apache Sitgreaves στον Εθνικό δρυμό,στην Αριζόνα .Η εκπληκτική ιστορία συνέβη τον Νοέμβρη του 1975.

Η απαγωγή έγινε στα βουνά της ανατολικής Αριζόνας. Μετά το τέλος της εργάσιμης ημέρας προς την δύση του ήλιου, η ομάδα των επτά μπήκε σε ένα φορτηγό για να γυρίσουν στα σπίτια τους.

Καθώς ηταν κατά μήκος του δρόμου, ένα UFO παρατηρήθηκε στην άκρη του δρόμου. Ο Travis βγήκε και πλησίασε και χτυπήθηκε από ένα είδος αστραπής απο μια μπάλα φωτός,μια ακτίνα από γαλαζοπράσινο φως, σαν λέιζερ, πετάχτηκε από την βάση του δίσκου που βρισκόταν από πάνω τους.Χτύπησε τον Travis, τον στροβίλισε και τον έριξε στο έδαφος.Οι άλλοι πανικοβλήθηκαν με μια στριγκλιά τρόμου, ο Michael Rogers πάτησε γκάζι και το φορτηγό έφυγε τρέχοντας κατά μήκος του μονοπατιού ξυλείας.

Ένα από τα μέλη του συνεργείου κοίταξε πίσω, αλλά αναγκάστηκε να σκεπάσει τα μάτια του. Ο Travis ήταν εντελώς τυλιγμένος στο εκτυφλωτικό φως. Καθώς το φορτηγό χοροπήδαγε στο μονοπάτι, οι έξι άντρες κάθονταν ανήσυχοι. Είχαν αφήσει τον φίλο τους εκεί. Τον είχαν εγκαταλείψει. Ο Michael Rogers δε μείωσε ταχύτητα μέχρι που έφτασαν στην πόλη Snowflake . Πήγαν κατευθείαν στο γραφείο του σερίφη και του διηγήθηκαν την περίεργη ιστορία.

Ο Walton ισχυρίστηκε ότι ξύπνησε σε ένα δωμάτιο που έμοιαζε με νοσοκομείο. Παρατήρησε τρία παράξενα πλάσματα τα οποία τον μετέφεραν σε ένα άλλο δωμάτιο τα οποία του φόρεσαν μια σκοτεινόχρωμη μάσκα στο πρόσωπο.

Η επόμενη εικόνα που θυμόταν ο Walton ήταν ο εαυτός του κατά μήκος μιας εθνικής οδού πέντε ημέρες αργότερα, με τον ιπτάμενο δίσκο από πάνω του να αναχωρεί! Αυτό το διάστημα των πέντε ημερών, υποτίθεται ότι ο Walton υποβλήθηκε σε οδυνηρές και απόκοσμες ιατρικές μελέτες!

Ο Michael Rogers δε μείωσε ταχύτητα μέχρι που έφτασαν στην πόλη Snowflake . Πήγαν κατευθείαν στο γραφείο του σερίφη και του διηγήθηκαν την περίεργη ιστορία. Αμέσως ξεκίνησε μία εκτεταμένη έρευνα. Η αστυνομία μαζί με μία ομάδα εθελοντών χτένισαν το δάσος για τον Travis. Τρεις από τους δασεργάτες φοβούνταν τόσο να επιστρέψουν, που αρνήθηκαν να συνοδέψουν την ομάδα έρευνας.

Οι άντρες του σερίφη διασκορπίστηκαν κατά μήκος του μονοπατιού, κοιτώντας μέσα από τα δέντρα και φωνάζοντας το όνομα του Travis. Όταν σταματούσαν περιμένοντας απάντηση, το μόνο που άκουγαν ήταν ο άνεμος. Παρά την εκτεταμένη έρευνα, μετά από τρεις μέρες οι αστυνομικοί δεν είχαν κανένα στοιχείο για την εξαφάνιση.Αυτό που ακολούθησε έγινε μια από τις πιο σημαντικές και ενδιαφέρουσες περιπτώσεις UFO στην ιστορία του πλανήτη μας.

Οι ανιχνευτές ψέματος μετρούν το επίπεδο άγχους στο αντικείμενο καταγράφοντας τις αλλαγές στον χτύπο της καρδιάς και στην εφίδρωση. Ένας άνθρωπος όταν λέει ψέματα, συνήθως παρουσιάζει περισσότερο στρες από κάποιον που λέει την αλήθεια. Οι άντρες εξετάστηκαν ένας ένας. Τα αποτελέσματα είχαν ως αποτέλεσμα να τους αφήσουν ελεύθερους, αφού πέρασαν όλα τα τεστ.

Έξι μέρες αργότερα στη μέση της νύχτας το έντονο κουδούνισμα του τηλεφώνου ξύπνησε την αδερφή του Travis από βαθύ ύπνο. Προς μεγάλη της έκπληξη άκουσε τη φωνή του Travis στην άλλη άκρη της γραμμής. Έξι μέρες μετά την εξαφάνιση του εμφανίστηκε στην άλλη πλευρά του τηλεφώνου και ακουγόταν μπερδεμένος και συγχυσμένος. Της είπε πως βρισκόταν σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο μόλις έξω από την πόλη Snowflake, δηλαδή περίπου 19 χιλιόμετρα μακριά. Αμέσως ο αδερφός του Travis πήδηξε στο αυτοκίνητο του και ξεκίνησε για το Snowflake. Έφτασε προσεκτικά στο τηλεφωνικό θάλαμο. Είδε ένα παράξενο πλάσμα κουλουριασμένο μέσα του. Πλησιάζοντας, συνειδητοποίησε πως ήταν ο Travis, γυμνός, με τρέλα στα μάτια, απεριποίητος, και εξουθενωμένος.

Πίσω στο σπίτι, τυλιγμένος με κουβέρτες, ο Travis καθόταν τυλιγμένος στον καναπέ. Η αδερφή του βημάτιζε γύρω του και συνεχώς ρωτούσε: τι είχε συμβεί; που ήταν όλες αυτές τις μέρες; αν ήταν καλά; Παίρνοντας μια βαθιά ανάσα, ο Travis άρχισε να μιλάει, και καθώς της έλεγε την τρομερή του ιστορία αυτή καθόταν σιωπηλή και κατάπληκτη. Ο Travis θυμόταν έντονα το βράδυ της 5ης Νοεμβρίου. Θυμήθηκε την στιγμή στο δάσος που τον είχε χτυπήσει η ακτίνα φωτός

Πρέπει να είχε πέσει αναίσθητος, γιατί το επόμενο πράγμα που θυμόταν ήταν να βρίσκεται ξαπλωμένος σε ένα δωμάτιο με δυνατό φωτισμό. Σήκωσε με πόνο το κεφάλι του για να κοιτάξει γύρω του. Κατέληξε πως πρέπει να τον μετέφεραν σε νοσοκομείο. Έτσι άρχισε να φωνάζει για νοσοκόμα. Εκείνη τη στιγμή το αίμα του Travis πάγωσε. Αντί για μία νοσοκόμα ή ένα γιατρό, εμφανίστηκαν τρία τερατώδη πλάσματα σκύβοντας από πάνω του.

Κοίταξε με τρόμο τα άτριχα κεφάλια τους, τα τεράστια μάτια τους και τα σαν σχισμή στόματα τους και πετάχτηκε από το τραπέζι. Ψάχνοντας απεγνωσμένα για ένα όπλο, ο Travis άρπαξε ένα εργαλείο και το κούνησε κατά τον παράξενων πλασμάτων. Ολοφάνερα τρομαγμένοι βγήκαν τρέχοντας από την αίθουσα. Ο Travis βγήκε τρέχοντας από την αίθουσα και μπήκε σε μία άλλη απέναντι.

Στιγμιαία ξέχασε τον πανικό του. Ατενίζοντας γύρω του, παρατήρησε την εκπληκτική θέα του σύμπαντος με τους γαλαξίες και τα αστέρια τους. Συνειδητοποίησε πως βρισκόταν μέσα σε κάποιο είδος σκάφους που ταξίδευε μέσα στο διάστημα. Ξαφνικά ένιωσε κάποιον να στέκεται πίσω του. Ένα ον είχε εισέλθει στο δωμάτιο. Έμοιαζε ανθρώπινο, αλλά φορούσε ένα περίεργο κράνος.

Έκανε νόημα στον Travis να τον ακολουθήσει, και τον οδήγησε έξω από το ΑΤΙΑ, σε ένα τεράστιο κτίριο, σαν αποθήκη αεροσκαφών. Ο Travis είδε πολλά ακόμα σκάφη σε σχήμα δίσκου. Υπήρχαν και άλλα όντα επίσης. Ήταν ψηλά και ξανθά με όμορφα χρυσά μάτια. Ο Travis άρχισε να κάνει ερωτήσεις στο ον με το κράνος. Που βρισκόταν; τι συνέβαινε;

Όμως αντί για απαντήσεις του ζήτησε να ξαπλώσει. Ο Travis θυμόταν πως τοποθέτησαν μια μάσκα στο πρόσωπό του και αμέσως μετά πως βρέθηκε σε μια λεωφόρο. Το ΑΤΙΑ εκτοξεύτηκε ψηλά στον ουρανό και εξαφανίστηκε. Ο Travis κατάφερε να συρθεί σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο και να μιλήσει στην αδερφή του πριν καταρρεύσει.

Τώρα, τον Απρίλιο του 2017 μια επιστημονική ανάλυση του εδάφους όπου συνέβη το περιστατικό έχει αποφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα.Η έρευνα αποκάλυψε ότι σε σύγκριση με το περιβάλλον του εδάφους, τα δείγματα απο το σημείο της απαγωγής έχουν ένα υψηλότερο επίπεδο σωματιδίων σιδήρου. Τα ανταλλάξιμα κατιόντα (ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο) είναι επίσης σημαντικά υψηλότερα. Αυτό υποδηλώνει ότι υπήρξε κάποια χημική μεταβολή εντός του εδάφους στην προσγείωση του UFO.Αυτό έχει παρατηρηθεί και σε άλλους τόπους, όπου ενα UFO η προσγειώθηκε ή αιωρούνταν κοντά στο έδαφος.

Τα αποτελέσματα έριξαν φως και σίγουρα δείχνουν ότι κάτι περίεργο συνέβη εκείνο το βράδυ του 1975. Η έκθεση υπογράφεται από τον Phyllis Α Budinger, η έκθεση παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με τη σύνθεση του εδάφους όπου βρισκόταν το UFO(η επίσημη έκθεση στα αγγλικά! ).Όπως αναφέρει η έκθεση σημειώνεται, «έστω και αν το γεγονός συνέβη πριν από 40 χρόνια,τα δείγματα χώματος από την περιοχή δείχνουν πολλές διάφορες. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός από 40 χρόνια που έχουν περάσει, μια τεράστια πυρκαγιά σημειώθηκε το 2002 που κατέστρεψε την περιοχή . Παρόλα αυτά, ήταν αναμενόμενο ότι μια μόνιμη αλλαγή γίνεται στο έδαφος που έχει προσγειωθεί UFO, και ανιχνεύεται.

ΥΓ Πρόσφατα οι "επιστήμονες" του SETI έβγαλαν και πόρισμα, και αμέσως το έβαλαν σε όλες αυτές τις "έγκυρες πήγες" του κατεστημένου: οτι τελικα δεν υπάρχουν εξωγήινοι!, κατόπιν εντολής! υπάλληλοι του κατεστημένου ειναι,και ολο το SETI μια άπατη! συν οτι ψάχνουν λάθος συχνότητες!βάζουν και τον ανάπηρο δήθεν "επιστήμονα" Στήβεν Χώκινγκ (επιστήμονας με αερολογίες, και θεωρίες χωρίς ουσία) , να κανει δηλώσεις κάθε τοσο, να λέει τα γνωστά παραμυθία! αυτα τα λίγα! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications