6 Απρ 2017

Μπαλαούρας για το Αγιο Φως: Περιττή δαπάνη και παγανιστικό κατάλοιπο [Βίντεο]

Μπαλαούρας για το Αγιο Φως: Περιττή δαπάνη και παγανιστικό κατάλοιπο [Βίντεο]

Προκαλεί το θρησκευτικό αίσθημα εκατομμυρίων Χριστιανών λίγες μέρες πριν το Πάσχα.

Με την αιτιολογία ότι είναι κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου αλλά και ένα αρκετά δαπανηρό έθιμο, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γεράσιμος Μπαλαούρας, δηλώνει την αντίδρασή του για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα στην Ελλάδα το βράδυ της Ανάστασης.

«Είναι απαράδεκτο το ότι ενισχύουμε ένα κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου και το ενισχύουμε με το κράτος, όπου το κράτος πρέπει να είναι ανεξίθρησκο. Και το δεύτερο είναι ότι υπάρχει ένα σημαντικό κόστος» επανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μπαλαούρας σε τηλεοπτική εκπομπή, προκαλώντας το θρησκευτικό αίσθημα εκατομμυρίων Χριστιανών λίγες μέρες πριν το Πάσχα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τη θέση που θα κρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μπαλαούρας αρνήθηκε να απαντήσει. Τόνισε δε ότι δε γνωρίζει κάτι για την σχετική ανακοίνωση, που έχει αποστείλει στα κόμματα η Ένωση Άθεων.

Υπενθυμίζεται ωστόσο, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μπαλαούρας έχει θέσει τη συγκεκριμένη άποψη. Και το 2015, μαζί με τους Ιωάννα Γαϊτάνη, Φωτεινή Βάκη, Αννέτα Καββαδία, Φρόσω Καρασαρλίδου, Αγλαΐα Κυρίτση, Στέφανος Σαμοΐλης και Μερόπη Τσούφη είχαν ήδη μιλήσει για «έθιμα» που απαντώνται μόνο σε θεοκρατικά κράτη και λογίζονται ως περιττές δαπάνες. www.freepen.gr

(Σχόλιο: Είναι και αμόρφωτοι και πτυχιούχοι και ηλίθιοι!! "παγανιστικό κατάλοιπο" το Άγιο Φως??? φαίνεται δεν έχουν καμια επίγνωση της πραγματικότητας, κλασική περίπτωση Κουμμουνιστικής ζωώδες φυλής! ο νοών νοείτω! εκτός αυτού παγανιστές έλεγαν τους Έλληνες οι εισβολείς στην Ευρώπη, οι απόγονοι αυτών ειναι οι κομμουνιστες! βρείτε γιατι!ειναι πολύ εύκολο!Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜ ΣΤΟ ΆΜΕΣΟ ΜΈΛΛΟΝ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΑΡΧΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ...)

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

2σχόλια:

Μπαλαούρας για το Αγιο Φως: Περιττή δαπάνη και παγανιστικό κατάλοιπο [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Εδώ σπαταλάμε για να πληρώνουμε τόσους άχρηστους βουλευτές ένα σωρό λεφτά,το Άγιο Φως σε μάρανε κε Μπαλαούρα;
Και στο κάτω κάτω είσαστε λιγότεροι οι άθεοι. Βούλωσέ το το βρωμόστομά σου λοιπόν.
Άμα είσαι και πολύ άντρας πες κάτι ανάλογο για τους Μωαμεθανούς. Θα σε τσακίσουν την άλλη στιγμή. Πες ντε.

1,61

no imageΑνώνυμος

ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΖΑ ΑΠΟ Μ.Κ.Ο,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΡΙΧΑΣ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ.ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ,ΜΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΗΓΕΤΗ(ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ).ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ.......ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ.ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΜΕΡΙΑ.ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ.

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: