ΓΑΛΛΙΑ: Θέλουν να πουν ότι είμαστε ψυχικά ασθενείς επειδή δεν θέλουμε να χαθεί η πατρίδα μας,είπε η Marion Le Pen (video)
ΓΑΛΛΙΑ: Θέλουν να πουν ότι είμαστε ψυχικά ασθενείς επειδή δεν θέλουμε να χαθεί η πατρίδα μας,είπε η Marion Le Pen (video)

Στις 19 Απριλίου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση της Marine Le Pen στην Μασσαλία. "H Γαλλία δεν είναι προς πώληση!", είπε απευθυνόμενη σε ένα αρκετά ενθουσιώδες κοινό 10.000 ανθρώπων στην πιο "βαριά" πολυπολιτισμική πόλη της Γαλλίας.

Πριν την ομιλία της Le Pen, μίλησε η Marion Maréchal Le Pen, η οποία έγινε δεκτή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τους συγκεντρωμένους.

«Οι αντίπαλοί μας ρίχνουν εναντίον μας μία εύκολη μομφή. Είστε "ισλαμόφοβοι"μας λένε. Προσπαθούν να μας πουν δηλαδή ότι είμαστε εμείς που έχουμε το πρόβλημα. Ότι έχουμε ένα σωρό νοσηρές "-φοβίες". Ότι είμαστε ψυχικά ασθενείς!», είπε η Marion.

Στην ομιλία της η 27χρονη επιτέθηκε στον Christian Estrosi, τον συντηρητικό πρώην δήμαρχο της Νίκαιας, ο οποίος την νίκησε στις περιφερειακές εκλογές στην περιοχή Provence-Alpes-Côte-d'Azur το 2015. Κατηγόρησε τον Estrosi, για παραβίαση του νόμου του 1905 σχετικά με τον διαχωρισμό της εκκλησίας και του κράτους, καθώς επέτρεψε να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα των φορολογουμένων για την κατασκευή τζαμιών. «Όταν κοιτάζει έξω από το παράθυρό του», ισχυρίστηκε, «ο Estrosi βλέπει κελεμπίες και μπούρκες. Έχει μόνο τον εαυτό του να κατηγορήσει για αυτό».

Δείτε το βίντεο:

Στην ομιλία της την Τετάρτη το βράδυ στην Μασσαλία, η Marine Le Pen επικεντρώθηκε στην ισλαμική τρομοκρατία και την απειλή που αποτελούν για τη Γαλλία οι μετανάστες, τους οποίους, θα ήθελαν οι άλλοι διεκδικητές της προεδρίας να τους δουν να μετατρέπουν τη Γαλλία σε μια γιγαντιαία κατάληψη, υποστήριξε.

«Για πόσο καιρό ακόμα θα μπορούμε να ζούμε ως Γάλλοι όταν ολόκληρες γειτονιές καταλαμβάνονται από ξένους;», είπε, μέσα σε ενθουσιώδη ​​χειροκροτήματα και φωνές. «Μια πολύ-πολιτισμική κοινωνία είναι μια κοινωνία πολυ-συγκρουσιακή». «Δεν είμαστε πια στη δική μας χώρα», ο 75χρονος André Boyer που παρακολούθησε την συγκέντρωση. «Δεχόμαστε εισβολή από τους μετανάστες. Εν τω μεταξύ έχουμε επτά εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς δουλειά», είπε.

Έχοντας μια ρητορική κατά της ελίτ και κατά της παγκοσμιοποίησης, η Le Pen κατήγγειλε την αχαλίνωτη ελεύθερη αγορά και ζήτησε «οικονομικό πατριωτισμό» και «ευφυή προστατευτισμό».

«Οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να κάνουν τον κόσμο ένα γιγαντιαίο σούπερ μάρκετ όπου όλα είναι προς πώληση, όπου τα πάντα αγοράζονται, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων. Η Γαλλία δεν είναι προς πώληση, ο γαλλικός λαός δεν είναι προς πώληση», είπε.

redskywarning

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications