15 Απρ 2017

ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ με τις τιμές! ΠΩΣ ΠΑΓΙΔΕΥΟΥΝ τον κόσμο στη Βαρβάκειο...

ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ με τις τιμές! ΠΩΣ ΠΑΓΙΔΕΥΟΥΝ τον κόσμο στη Βαρβάκειο...

Κλεάνθης Τσιρώνης πρόεδρος της Βαρβακείου αγοράς.

Έτυχε να περνάω έξω από το κιόσκι του και άκουγα που κάποιος διαμαρτυρόταν γιατί του χρέωσαν το αρνί που πήρε περισσότερα από ότι έγραφε η ταμπέλα! Τι λέτε, του απαντάει ο Κλεάνθης η ταμπέλα το γράφει καθαρά 4.99 το κιλό τα χεράκια!

Όλες οι ταμπέλες το λένε!
Δείτε τις φωτογραφίες που το γράφουν με τέτοιο κουτοπονηριστικο τρόπο ώστε να παγιδευσουν τον αγοραστή! Ρίχνουν τα δίχτυα τους και όποιον πιάσουν!

Μάλλον ψαράς είναι ο κυρ Κλεάνθης και όχι κρεοπωλης. Η λέξη χεράκια είναι με πολύ μικρά γράμματα και χρειάζεται διόπτρα για να την διακρίνεις, στην ίδια ευθεία και στο πάχος της γραμμής!

Αυτόν λοιπόν τον άνθρωπο, ο δημοσιογράφος Αυτιάς και άλλοι τον δείχνουν συνέχεια στην τηλεόραση και αυτός δίνει κάποια δωρεάν κοκόρια, που δεν κινούνται και πολύ! Δωρεάν διαφήμιση δηλαδή !

ΕΥΚΑΙΡΊΑ λοιπόν να του κάνω και εγώ διαφήμιση γιατί δεν τους έχει ανάγκη όπως λέει τους δημοσιογράφους και τους γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνη! Άντε Αυτιά να του πάρεις συνέντευξη πάλι, λες και δεν υπάρχουν άλλοι κρεοπώλες!

Ήθελα να ήξερα με ποια κριτήρια τον βγάζουν πρόεδρο; Θέλουν ένα τέτοιο άτομο, οι κρεοπώλες της Βαρβακείου αγοράς, να τους εκπροσωπεί;

Νικος Βραχιολιδης

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ με τις τιμές! ΠΩΣ ΠΑΓΙΔΕΥΟΥΝ τον κόσμο στη Βαρβάκειο...
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Εγώ φίλε τους έχω κλ@σμένους από καιρό και αυτούς και τους χασάπηδες της γειτονιάς. Ψώνισα αρνί από μεγάλο γνωστό σούπερ μάρκετ το οποίο σου έδινε τη δυνατότητα να αγοράσεις όσο ήθελες, ένα μπουτι? ναι. 2 μπούτια? ναι. μισο αρνί? ναι, 1 κιλό παίδια? ναι. Οτι ήθελες αγόραζες, από όποιο μερος του αρνιού ήθελες και σε όση ποσότητα ήθελες χωρίς να σε υποχρεώνει για τίποτα. Ησυχάσαμε απ΄τους χασάπηδες τις γειτονιάς. Εχουμε χορτάσει κρέας. Ειδικά με τις προσφορές που κάνουν. Πιο φτηνό ειναι το κρέας από τα λαχανικά και τα φρούτα.
Ελληνικά κρέατα κανονικά με σφραγίδες.

1,61

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications