12 Απρ 2017

Έγραψαν λάθος την επιγραφή της UNESCO για τους Φιλίππους!

Έγραψαν λάθος την επιγραφή της UNESCO για τους Φιλίππους!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το απίστευτο λάθος στην επιγραφή της UNESCO στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων – Αντί για World Heritage Site η επιγραφή αναφέρει Word Heritage Site

Το αρχαίο θέατρο έγινε Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και σε ειδική εκδήλωση, η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, αποκάλυψε την αναμνηστική πινακίδα επιβεβαιώνοντας πλέον και τυπικά την ένταξη του χώρου στον κατάλογο της UNESCO.

Αντί όμως για World Heritage Site (Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς) η επιγραφή του υπουργείου Πολιτισμού αναφέρει Word (που σημαίνει «λέξη» και όχι κόσμος) Heritage Site!

Σ’ αυτή την κυβέρνηση ή που θα μιλούν μόνο άπταιστα Αγγλικά, ή που δεν θα τα μιλούν καθόλου. Μέση οδός δεν υπάρχει…

www.i-gata.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έγραψαν λάθος την επιγραφή της UNESCO για τους Φιλίππους!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: