12 Απρ 2017

Η Ελλάδα μετατρέπεται σε κέντρο εμπορίας λευκής σαρκός

Η Ελλάδα μετατρέπεται σε κέντρο εμπορίας λευκής σαρκός

Ιδού η εποχή της πολυπολιτισμικότητας - Αυτοψία στο Κέντρο Ανοικτής Φιλοξενίας Προσφύγων και Μεταναστών Μαλακάσας πραγματοποίησε ο Alpha και κατέγραψε εικόνες από τον χώρο-κολαστήριο όπου δύο Αφγανοί βίαζαν και εξέδιδαν αλλοδαπές γυναίκες.

Μετανάστες του κέντρου φιλοξενίας μίλησαν στην κάμερα, περιγράφοντας τις στιγμές τρόμου που ζούσαν όλες οι γυναίκες που εκδίδονταν από τους δύο Αφγανούς.

Ανέφεραν πως κάποιες από αυτές έμεναν στο κέντρο για κάποιες μέρες ενώ μπορεί να τις εξέδιδαν και σε μέρος στην πόλη της Μαλακάσας.

Η πολυπολιτισμικότητα φέρνει στην Ελλάδα αύξηση του trafficking και της κακοποίησης γυναικών.

Ιδού η νέα Ελλάδα:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η Ελλάδα μετατρέπεται σε κέντρο εμπορίας λευκής σαρκός
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: