Η Απόβαση στη Νορμανδία η μεγαλύτερη μασονική εκστρατεία στην ιστορία κατα της Γερμανίας βίντεο με έγχρωμα πλάνα!
Η Απόβαση στη Νορμανδία η μεγαλύτερη μασονική εκστρατεία στην ιστορία κατα της Γερμανίας βιντεο με έγχρωμα πλάνα που δεν έχετε ξανά δει!

Στις παραλίες της Νορμανδίας 6 Ιουνίου του 1944, επίσης γνωστή ως η μάχη για τη Γαλλία, είναι ένα από τα σημαντικό ορόσημο του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτές είναι οι επιθέσεις από τη θάλασσα, η μεγαλύτερη στην ιστορία, με περισσότερους από 150.000 στρατιώτες των Ηνωμένων Πολιτειών, της Βρετανίας, του Καναδά, μαζί με τη Γαλλία, την Τσεχοσλοβακία, την Πολωνία, το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Νορβηγία , με μεγάλα και μικρά πλοία της Αγγλίας.Στο γαλλικό έδαφος που την εποχή εκείνη ήταν υπό τον έλεγχο της ναζιστικής Γερμανίας.

Μετά από αρκετές ημέρες μάχης, οι μασονικές δυνάμεις αποκτήσαν το πλεονέκτημα αφου ηταν 20 προς εναν. Παρά τη σθεναρή αντίσταση της Γερμανίας σε αυτο το τέρας που είχε μεγάλες απώλειες, δεν μπορούσε να αντέξει τοσο μεγαλη δύναμη, παρόλα αυτα πολέμησαν ηρωικά απέναντι στις λεγόμενες συμμαχικές δυνάμεις, μασονικές ειναι το σωστό,αν και υπέστησαν βαριές απώλειες και η νίκη της μασονίας ηταν αναμενόμενη στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν ήξεραν καν γιατί πολεμούν και για ποιους! με την κατάλληλη πλύση εγκεφάλου απο τα εβραϊκά ΜΜΕ της εποχής και τα ψέμματα, βύθισαν μέχρι και πολιτικά πλοία, και έλεγαν οτι θα βύθιζαν οι "κακοί ναζι"! .

Αυτή η νίκη της μασονίας θεωρείται και του Βρετανού Γενικού Bernard Montgomery, ηταν η αρχή του τέλους της Ευρώπης με την καταστροφή του 2/3 θωρακισμένο τμήμα των Ναζί, η Δυτική Ευρώπη έγινε ένας σωρός από ερείπια στη συνέχεια, με θηριωδίες των εισβολέων που δεν περιγράφονται, σε συνδυασμό με τους Μογγόλους της Ρωσίας, τα "ανθρωπόμορφα τέρατα" που εκαναν εισβολή στο Βερολίνο!τα έχουμε πει σε αλλα άρθρα μας εξάλλου, και για να τα καλύψουν ολα αυτα τα εγκλήματα τους κατα της λογικής και της ανθρωπότητας, λένε για γνωστά ψέμματα για ναζι βάρβαρους! και γύρισαν όλη την Ευρώπη 100 χρονιά πίσω, οι κομμουνιστες γιαυτό ειναι γεννημένοι να υπηρετούν Εβραίους και να καταστρέφουν!... Το θέμα έχει αλλες προεκτάσεις που δεν μπορουν καν να διανοηθούν οι μάζες! τώρα θα την κάνουν και ΙΣΛΑΜ !! Στις 30 Νοεμβρίου 1939, ο Στάλιν δήλωνε στην εφημερίδα «Πράβντα»:Δεν επετέθη η Γερμανία εναντίον της Αγγλίας και της Γαλλίας, αλλά αυτές επετέθησαν εναντίον της Γερμανίας.

Οι Θερμοπύλες της Ευρώπης έπεσαν για παντα! στα χεριά των τραπεζιτών Εβραίων που είχαν κήρυξη πολεμο ηδη απο την εποχή του 1933 στην Γερμάνια, μαζί με τους Μογγόλους(αριστεροι κομμουνιστες ).. Η δε γερμάνια σχεδόν ισοπεδώθηκε μαζικοί βιασμοί, Γενοκτονίες, ολοκαύτωμα, εθνοκαθάρσεις κατα αθώων και άμαχων μονο και μονο γιατι ηταν Γερμανοί ,γιατι όλος ο πόλεμος ηταν ρατσιστικός εκ μέρους των εβραιων κατα Γερμανίας και της φυλής , και μοιράστηκε σε Γαλλία, Αμερική, Ρωσία, και έως σήμερα ειναι υπό κατοχή του ΝΑΤΟ, χωρίς συνθήκη ειρήνης δηλαδή σαν να μην έχει τελειώσει ο πόλεμος ! και κάποιοι επιμένουν να μιλάνε για "ναζι" που επιβάλουν μετρά! όταν απο περίπου 34-40 εκατομμύρια τότε σήμερα έχει 80 εκατομμύρια αλλοφύλων το δε 1950 έστελναν ομαδικά Τούρκους εκεί γιατι δεν είχε τουρκοκρατια 400 χρονιά οπως εδώ, που την ίδια εποχή το 1945-1950 αρχισαν οι γενοκτονίες γνησίων Ελλήνων στην Ελλαδα και παιδομάζωμα .

Όσοι λένε γιατι παίρνω το μέρος των "κακών ναζι" δηλαδή όλοι αυτοι που δεν ξέρουν αληθινή ιστορία, αν και έχουμε βάλει τόσα άρθρα εδω με στοιχειά που καταρρίπτουν το Μάτριξ που μεγάλωσαν, ακόμα και απο ίδιους που προκάλεσαν τον πόλεμο κατα του Χίτλερ, ποιανού το μέρος να πάρω; των τεράτων? αυτοι ειναι ανθρωπόμορφα κτήνη και οχι άνθρωποι! η των εβραιων οπως έχει πάρει η εντελώς ηλίθια μάζα χωρίς να το ξέρει? να γίνω πρόβατο τους ζωο; καλύτερα με με σκοτώσουν! εγώ ανήκω στο ανθρωπινό είδος και οχι απο το πιθηκοειδές εξ Αφρικής και Μογγολίας, υπομονή τωρα με την εισβολή χωρίς πολεμο καν, όλη η Ευρώπη θα μετατραπεί σε ζωώδες ανθρώπους! να υπηρετούν Εβραίους οπως πολύ σωστά λενε γκοιμ. .... Μέχρι να έρθει η Νέμεσις και το τρίτο reset του πλανήτη να καθαριστεί γιατί έχει μολυνθεί!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (ΥΓ Οι άλλοι με στολές μοιάζουν λες και βγήκαν απο τον πρώτο παγκόσμιο σε σχέση με τους Γερμανούς)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications