Τους τρώει να γίνει η αποκάλυψη! που θα σημαίνει το τέλος  αυτών που ζουν στην επιφάνεια!
Τους τρώει να γίνει η αποκάλυψη! που θα σημαίνει το τέλος  αυτών που ζουν στην επιφάνεια!

Συνεχίζοντας με το πρόγραμμα γεωτρήσεων του φλοιού της Γης, για να φτάσουν στο μανδύα της Γης, οι συνέπειες μπορεί να ανατρέψουν τα παντα!.

Το έργο καθοδηγείται από μια διεθνή ομάδα που θα προσπαθήσει να "τρυπήσει" τον μανδύα της Γης από τις αρχές του 2012.

Ο μανδύας κάτω από το φλοιό που καλύπτει την επιφάνεια της Γης είναι περίπου το 80% του όγκου του πλανήτη, και αποτελείται από εναν άλλον μανδύα που ελάχιστα είναι γνωστά. Ποια είναι η πραγματική επιστημονική αιτία γι 'αυτή την έρευνα??? το κόστος ανέρχεται σε 509 εκατομμύρια ευρώ!!!

Αν ειναι αλήθεια η αναφορά του Ναύαρχου Richard Bird αλλα και αλλες πολλές αναφορές και αρχαία κείμενα ,ότι υπάρχει ένας κόσμος που κατοικεί στο κέντρο της Γης. Τι μπορεί να συμβεί όταν αισθανθεί οτι του γίνεται επίθεση;

Η Κοίλη Γη υπάρχει, σύμφωνα με τους Ινδιάνους Macuxi.. Μέχρι το έτος 1907, οι Macuxies είχαν μπει σε κάποιο μέρος του σπηλαίου, και ταξίδευσαν 13-15 ημέρες μέχρι να φτάσουν στο εσωτερικό. Είναι εκεί, στην άλλη άκρη του κόσμου.Επίσης οι κάτοικοι στο εσωτερικό της Γης έχουν πολύ υψηλή νοημοσύνη και οι ικανότητες τους είναι πολύ ανώτερες από τις σημερινής ανθρωπότητας(σας θυμίζει κάτι?).

Οι πρωτοπόροι Γερμανοί "ναζι"(οι γνήσιοι μη "μολυσμένοι" έως 1945,!) Όταν αναζητούσαν ολα αυτα που σήμερα οι "επιστήμονες" του κατεστημένου θεωρούν ως άπλα μύθους!!δεν ηταν μακακες! οι Γερμανοί δεν τα θεωρούσαν μύθους αλλα αληθινή ιστορια! οπως και πρώτοι βρηκαν οτι η Τροία υπήρχε και δεν ηταν Μύθος! επίσης ηξεραν τι ειναι στα αλήθεια οι λεγόμενοι κομμουνιστες αριστεροι!!ξέρω και εγω!το θέμα εχει αλλες προεκτάσεις! εκτός οτι ειναι κατι μαυριδερά κομμουνιστικα εξ Αφρικής, η νοημοσύνη τους δεν ξεπερνάει αυτη ενός σκυλού! γιαυτό ηταν πάντα "σκυλια" των όμβριων, που ουδεμιά σχέση είχαν με Ευρώπη(και με Ελλάδα) και....(?) ! γιαυτό λύσσαξαν μεταξύ άλλων να καταστρέψουν πάση θυσία την Γερμανία τοτε, δεν αποκαλύπτω αλλα στοιχειά, αλλα για να κατανοήσει κάνεις ολα αυτα,μεταξύ άλλων πρέπει να έχει ομάδα αίματος 0 το original ελληνικό,(οπως έχει ο γράφων) που είχαν οι αρχαίοι Έλλην, οπως οι Γερμανοί έως το 1945, οι Κέλτες ,οι Viking και οι πόντιοι οι γνήσιοι που κατάσφαζε ο Στάλιν κτλ... κατα τα αλλα εχουν καθαρό DNA! όταν δεν έχουν καν αίμα καθαρό!και με 26% αφρικάνικο γονιδίωμα e1d1! αυτα ολα επίσημα! το αίμα ειναι ενα στοιχείο του εκφυλισμού που δεν το εχουν αποκρύψει για ευνοήτους λογούς!

"Η αληθινή κατοικία του Απόλλωνα βρίσκεται ανάμεσα στους Υπερβόρειους, σε μία χώρα αιώνιας ζωής. Η Λητώ, η μητέρα του Απόλλωνα, γεννήθηκε σε ένα νησί στον αρκτικό ωκεανό, πολύ πιο πέρα από το βόρειο άνεμο. O θεός που κάθεται στο κέντρο, στον ομφαλό της γης, είναι ο Κύριος των μύθων και ο Δημιουργός των θρησκειών της ανθρωπότητας."( ΠΛΑΤΩΝ)

Επίσης εκεί υπάρχει εσωτερικός ήλιος, και ο θρόνος του Δια ϟϟ!συμφωνα με αρχαία κείμενα,Δεν μας είπαν όλοι αυτοι οι ψευτο-ιστορικοί,και ψευτο-αρχαιολόγοι για πιο λόγο πήγαν και έχτιζαν εκκλησίες πάνω στα ιερά των αρχαίων και βούλωσαν εισόδους αφου ειναι μύθος? οεο!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications