Ένα βιντεο ζωντανή απόδειξη που αποδεικνύει πολλά! αν και ελάχιστοι θα καταλάβουν!

Αυτό το βίντεο ειναι ζωντανή απόδειξη!

Σε τι; οτι κινείται με ενεργεία;ηλεκτροδιέγερση οπως αυτα που κάνουν μασάζ (patch) η για τους μυείς, ε και; τι σημαίνει αυτο; πολλοί θα το δουν ελάχιστοι θα πιάσουν το νόημα και την ουσία! γιατί άπλα δεν φτάνει το μυαλό τους! και ας ειναι και πυρηνικοί φυσικοί! το να ξέρεις κατι που κάποιος άλλος σου έμαθε δεν σε κανει έξυπνο! αυτο που απουσιάζει απο πολλούς, ειναι να μην μπορούν να συνδυάζουν τα στοιχειά, και να βγάζουν το σωστό αποτέλεσμα.

Έτσι ακούς κάτι απόγονους απο "μαο μαο" να λένε οτι τα UFO ειναι μυστικά σκάφη των υπερδυνάμεων!όταν υπήρχαν απο την αρχαιότητα! συν οτι απο πολλούς απουσιάζει εντελώς το στοιχείο της εφευρετικότητας και ερευνάς, που στην πράξη σημαίνει οτι και 500 πτυχία να έχεις γνώση κονσέρβα, πάλι στόκος θα είσαι! γιαυτό δεν βγαίνουν πια πολλοι αληθινοί επιστήμονες, αν και έχει σχέση και με κατι άλλο αυτο, πολλές φυλές ειναι ανάπηρες εκ φύσεως(κατώτερες) να έχουν το στοιχείο της εφευρετικότητας και ερευνάς, γιαυτό το λόγο το 80% των εφευρέσεων ειναι απο μια συγκεκριμένη ράτσα,που είχε και το αντίστοιχο όνομα! που ηταν και οι αρχαίοι Έλληνες! που ηταν φυλή και οχι τίτλος!

Το βίντεο έχει 1.513.900 προβολές, ανάθεμα και αν κατάλαβε κάνεις τίποτα απο αυτούς! και έχει σχέση με πολλά! αλλα δεν κάνει εντύπωση! εδώ δεν βλέπουν αλλα αυτονόητα μπροστά στα μάτια τους!

Και ξανά λέω οτι αυτο το "πείραμα" έχει με πολλά άμεση σχέση! και άφορα όλους! (ολους τους ζώντας οργανισμούς!) βεβαία ούτε αυτός που το κάνει, ξέρει τι αποδεικνύει πέρα απο τα γνωστά...

Άλλα δεν γράφω εδω γιατί γνωρίζω οτι θα το πάρουν άλλοι ως δίκη τους ανακάλυψη, να γράψουν κανένα βιβλίο(και εννοώ κατι άχρηστους του πανεπιστήμιου!) έχει πολλές προεκτάσεις ολο το θέμα! βρείτε μια απο αυτήν, οποιος θεωρεί οτι ειναι έξυπνος με νοημοσύνη στην πράξη οχι στα λογία, τα σχόλια ειναι διαθέσιμα, θα σας δώσω μονο ένα στοιχείο που έχει έμμεση σχέση οχι άμεση: κάτι που έλεγαν οι πρωτοπόροι Γερμανοί έως το 1945 οι λεγόμενοι "ναζι"!μετά το έθαψαν το θέμα, που ηταν γνωστό στο αρχαίο κόσμο! ειδικά στους Έλλην!

Post A Comment:

2 comments

georgiosείπε...

...ανασταση εκ νεκρών...!!!

Ανώνυμοςείπε...

https://www.facebook.com/pg/The-Modular-Body-1722218288023185/about/?tab=overview
ειναι το link της σειρας επιστημονικης φαντασιας απο την οποια ειναι και το αποσπασμα που εκανε τοσο ντορο στο διαδυκτιο. Επιστημονες απο ολο τον κοσμο και "δικοι μας" λενε οτι ειμαστε κοντα. Ισως σε 20-30 χρονια να μπορουσαν να το κανουν .Οταν θα μπορουν βεβαια ,θα συγκεντρωθουν σε κατι τελειως διαφορετικο.Δεν ειναι απαραίτητο να στηριχτουν στην δικη μας βιολογια........λεει(???????)

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications