9 Απρ 2017

Άθεοι διοργανώνουν δείπνο με κρέας τη Μεγάλη Παρασκευή

Άθεοι διοργανώνουν δείπνο με κρέας τη Μεγάλη Παρασκευή

Η Ένωση Αθέων προκαλεί και φέτος τη Μεγάλη Παρασκευή, το θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων Χριστιανών Ορθόδοξων καθώς διοργανώνει «φανερό δείπνο» με κρέας.

Σε ανάρτηση που έκανε η Ένωση στην ιστοσελίδα της αλλά και σε σχετικό event που δημιούργησε στο facebook μέμφεται τη μεγαλύτερη ημέρα πένθους των Χριστιανών λέγοντας ότι η Παρασκευή 14 Απριλίου έχει και το ψευδώνυμο «Μεγάλη».

Επίσης, όπως διακηρύσσουν περίτρανα οι άθεοι προσανατολίζονται να δημιουργήσουν ανάλογο γεύμα βλασφημίας στη Θεσσαλονίκη και στην ακριτική μας Ξάνθη και καλούν παράλληλα όσους επιθυμούν να διοργανώσουν κάτι αντίστοιχο και στη δική τους πόλη.

Επίσης, για όλους όσοι δεν παραβρεθούν στο δείπνο τους τους καλούν να συμμετάσχουν από το σπίτι ανεβάζοντας τις προσωπικές τους φωτογραφίες στο διαδίκτυο με το hashtag το #faneros_deipnos

Είναι τόσο μεγάλο το μένος της Ένωσης Aθέων εναντίον των Χριστιανών και της Ορθοδοξίας και βιάζονται τόσο πολύ να λοιδωρήσουν τη θρησκεία μας που (προφανώς) έκαναν copy paste το κείμενο από το περσινό δείπνο της ντροπής που διοργάνωσαν αλλάζοντας μόνο τον τίτλο. Έτσι ενώ καλούν τους ακολούθους τους σε «γλέντι» την Μεγάλη Παρασκευή 14/4 ως ημερομηνία βάζουν το 2016.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

2σχόλια:

Άθεοι διοργανώνουν δείπνο με κρέας τη Μεγάλη Παρασκευή
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Βαρεθήκαμε να ακολουθούμε σαν πρόβατα τις εβραϊκές αιρέσεις του εβραιοχριστιανισμού που επιβλήθηκε με σφαγές και αίμα στους προγόνους μας.
οι Έλληνες μεγαλούργησαν όταν είχαν την Ελληνική θρησκεία και όχι σαν δούλοι πρόβατα του γιαχβέ...

no imageΑνώνυμος

Φάτε ότι θέλετε ρε παιδιά αλλά μιας και είσαστε και πολύ μάγκες κάντε κάτι ανάλογο όταν έχει και Ραμαζάνι. καλέστε ας πούμε τους Μωαμεθανούς να φάνε χοιρινό στο Σύνταγμα για να σας γ@+μήσουν όρθιους επί τόπου.
Εκτός αν δεν σας ενοχλεί αυτό το θρήσκευμα, αλλά μόνο ο Χριστιανισμός.
Δικαίωμα του καθενός είναι να πιστεύει κάπου ή να μην πιστεύει πουθενά. Αλλά εσείς για ποιό λόγο προκαλείτε?
Και σιγά το κατόρθωμα.
όλα τα σουβλατζίδικα και οι ταβέρνες στην Αθήνα είναι ανοιχτά, όποιος θέλει πάει και τρώει.

1,61

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications