Ατέλειωτες ουρές για λίγα δωρεάν τρόφιμα στην δημοκρατία της Βαϊμάρης ακόμα δεν έχουν καταλάβει! –  ΒΙΝΤΕΟ
 Ατέλειωτες ουρές για λίγα δωρεάν τρόφιμα – «Και αυτά μια χαρά είναι, τι να κάνουμε;» – ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με την Απόφαση 260-ΙΙΙ-Α της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ την 9η Δεκεμβρίου 1948,γιατί στην απάτη της δίκη της Νυρεμβέργης που επικαλούνται οι κομμουνιστές οπού κομμουνιστες μιλάμε για μια "ειδική φυλή"στην ουσία ειναι (μυστικό) δεύτερης διαλογής: οι Γερμανοί δικάστηκαν κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου, καθώς δεν προϋπήρχε νόμος που να δικάζει τα υποτιθέμενα "εγκλήματα" (εκτός τα βασανίστρια να υπογράψουν πράγματα που δεν έκαναν!)!!

Με αλλα λογία απο τους ίδιους που διέπραξαν εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας: εκαναν γενοκτονία τότε στην Γερμανία στην δημοκρατία της Βαϊμάρης.
Μέχρι που βγήκε ο Χίτλερ και σταμάτησε το έργο τους, και γιαυτό το λόγο προκάλεσαν τον ρατσιστικό δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο με μόνο στόχο να καταστρέψουν όλη την Γερμανία,(γιατι μεταξύ όλων των άλλων ηταν η μονή χωρα που ήξερε τι κάνουν! ) οπως και έκαναν: Βομβαρδισμούς άμαχων και ισοπέδωση ολοκλήρων πόλεων εκεί να δεις ολοκαυτώματα ! η Δρέσδη ολόκληρη ισοπεδώθηκε, σκόπιμη λιμοκτονία, βιασμοί για να μαγαρίσουν την καθαρότητα της φυλής και να βγουν αριστεροί, Εθνοκαθάρσεις, και λιμοκτονία σε εκατομμύρια μη κομμουνιστών,(στα στρατόπεδα θανάτου του Αϊζενχάουερ)και δεν υπόγραψαν συνθήκη ειρήνης 2-3 φόρες που είχε στείλει ο Χίτλερ,και δεν δικαστικέ κάνεις απο τους "σύμμαχους" για εγκλήματα κατά της ειρήνης
:

«Γενοκτονία σημαίνει οποιαδήποτε από τις ακόλουθες πράξεις οι οποίες διαπράττονται με την πρόθεση καταστροφής, εν όλω ή εν μέρει, μίας εθνικής, εθνοτικής, φυλετικής ή θρησκευτικής ομάδας ως τέτοιας με λίγα λογία οτι εκαναν αυτοι σε τόσες χώρες και η αγαπημένη τακτική των κομμουνιστών να σφάζουν ως άγρια θηρία μη κομμουνιστες ...Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ την 9η Δεκεμβρίου 1948 με ειναι αυτα που διαπράττουν σήμερα :
α) ανθρωποκτονία μελών της ομάδας,
β) πρόκληση βαρειάς σωματικής ή διανοητικής βλάβης σε μέλη της ομάδας (διανοητική βλάβη δεν χρειάζεται να πούμε πως)
γ) με πρόθεση επιβολή επί της ομάδας συνθηκών ζωής υπολογισμένων να επιφέρουν τη φυσική καταστροφή της εν όλω ή εν μέρει,
δ) επιβολή μέτρων που σκοπεύουν στην παρεμπόδιση των γεννήσεων εντός της ομάδας
ε) δια της βίας μεταφορά παιδιών της ομάδας σε άλλη ομάδα».(λαθρο) (Άρθρο 2). «Οι παρακάτω αξιόποινες πράξεις τιμωρούνται»: α) Γενοκτονία, β) συνωμοσία προς διάπραξη Γενοκτονίας, γ) άμεσα ή έμμεσα η υποκίνηση διάπραξης Γενοκτονίας, δ) απόπειρα διάπραξης Γενοκτονίας, ε) συμμετοχή σε Γενοκτονία».( Άρθρο 3).) Άλλα μπορούν να κοιμούνται ήσυχες οι μάζες τώρα που δίκασαν τον "απατεώνα" Σωρρα...!!!

Οι εικόνες που μας έρχονται από την Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης μας δείχνουν την κατάσταση της ανέχειας και δυστυχίας.

Βλέπουμε, ατέλειωτες ουρές ανέργων, συνταξιούχων, και περιστασιακά εργαζομένων να ξεροσταλιάζουν με την προσδοκία να λάβουν μια σακούλα δωρεάν τροφίμων. Κι’ αυτό είναι επόμενο.

Μετά 7 χρόνια σκληρής μνημονικής λιτότητας συνεχώς όλο και περισσότεροι πολίτες περνούν το κατώφλι της οικονομικής εξαθλίωσης! όταν ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ και λοιπά κόμματα που ειναι ίδια και κανένα ελληνικό!και αν τους ρωτήσεις για το Χίτλερ που είχε καταλάβει τι κάνουν στο πλανήτη, θα σε πουν ναζι φασίστα αυτο ειναι το "επιχείρημα" τους! και οχι μονο αυτοι αλλα και ενα σορό άλλοι ουγκ! που διαβάζουν έγκυρες πήγες, μια μάτια στα στατιστικά τι ιστοσελίδες διαβάζουν στο ελλαδιστάν, δείχνει οτι αυτός ο λαός ειναι άξιος της μοίρας του! πόσο μάλλον όταν βλέπω δίποδα ζωα στην κυριολεξία γκοϊμ να λένε: Εβραίος ο Χίτλερ τον πλήρωναν μασόνοι!!με τέτοια ηλιθιότητα μπορούν να κοιμούνται ήσυχα οι Εβραίοι!! η ηλιθιότητα δεν έχει θεραπεία! αυτο γίνεται με το μπαστάρδεμα!.

TΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ: HMOYN H ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ κάνεις δεν έχει καταλάβει τι παίζεται αν και υπάρχουν ενα σορό στοιχειά !και οτι μαζί με την Γερμανία έχασε και η Ευρώπη αυτο ειναι δεδομένο! ηδη γίνεται Ισλάμ!οι κομμουνιστες έχουν εξαπλωθεί σαν πανούκλα και εχουν επικρατήσει παντού!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications