21 Απρ 2017

Άσαντ- καμιά επίθεση με χημικά..πρόκειται για προβοκάτσια για να χτυπήσουν οι ΗΠΑ.

Άσαντ- καμιά επίθεση με χημικά..πρόκειται για προβοκάτσια για να χτυπήσουν οι ΗΠΑ.

Δεν υπήρξε καμία επίθεση αερίου ούτε επίθεση σε αποθήκη αερίου στη Khan Cheikhoun »

Δεν υπήρξε επίθεση με χημικά στο Khan Cheikhoun, στην επαρχία του Idlib, αυτή είναι μια προβοκάτσια για να δικαιολογήσει το χτύπημα κατά της αεροπορικής βάσης Shayrat, δήλωσε την Πέμπτη ο Bachar el-Assad σε συνέντευξή του στο Sputnik.« Πιστεύουμε σε αυτήν την εκδοχή γιατί η επιθεση προετοιμάστηκε από πριν, δεν ήθελαν ν΄ακούσουν,να ερευνήσουν, δεν επιθυμούσαν παρά να εξαπολύσουν την επίθεσή τους.

Εκτιμούμε ότι είναι μια προβοκάτσια για μια και μόνο αιτία : αν υπήρχε μια διαρροή αερίου ή επίθεση […], πως η πόλη θα συνέχιζε να ζει; Δεν εκκένωσαν τον πληθυσμό.Κανείς δεβν εγκατέλειψε την πόλη,η ζωή συνεχίζεται στους κανονικούς ρυθμούς της »,ανέφερε ο πρόεδρος.

« Αυτή η περιοχή είναι υπό τον έλεγχο της al-Nosra, που είναι μέρος της Al-Qaïda. Οι μόνες πληροφορίες που ο κόσμος απέκτησε [αναφορικά με τα γεγονότα του Khan Cheikhoun, ] προέρχονται από ένα βίντεο που δηνμοσιοποιήθηκε στο YouTube από αυτήν την οργάνωση — την al-Nosra, εμείς επομένως δεν μπορούμε να θεμελειώσουμε τη γνώμη μας σε αυτές τις πληροφορίες », σημείωσε ο πρόεδρος.

« Οι φωτογραφίες τους όπου βλέπουμε παιδιά που σκοτώθηκαν από χτύπημα ρωσικό — μαθαίνουμε στη συνέχεια ότι επρόκειτο για λάθος και ότι βιντεοσκόπησαν ένα αγόρι αφού το κάλυψαν με λα΄σπη και το ψέκασαν με αίμα το αίμα είναι ψεύτικο κλπ. Αυτά τα ειδικά εφφέ ήταν μέρος των δραστηριοτήτων τους », σημείωσε ο Bachar el-Assad.sputnik 20.4.17

»Σύμφωνα με τα μυθεύματα τους η επίθεση συνέβη μεταξύ 6-6.30 π.μ. εμείς δεν ξεκινήσαμε καμιά επίθεση εκείνη τη στιγμή.Δεν έχουμ εεπομένως παρά εκδοχές: είτε η επίθεση έγινε προς το μεσημέρι ή στις 11h30, είτε αυτή είναι μια προβοκάτσια και δεν υπήρξε καμιά επίθεση» » είπε.

‘‘Δεν υπήρξε καμία επίθεση αερίου ούτε επίθεση σε αποθήκη αερίου στη Khan Cheikhoun » τόνισε.
Assad: »η Δύση και οι ΗΠΑ εμπόδισαν μια αντιπροσωπεία των Ηνωμένων Εθνών να έρθουν για τί αν έρχονταν θα εύρισκαν ότι όλα ήταν μυθεύματα όσα έγιναν στο Khan Shaikhoun και ότι ήταν μια κατασκευασμένη ιστορία και ψέμα πάνω στο ψέμα. »Συριακή Προεδρία.

Για το χτύπημα των ΗΠΑ στη Shayrat όπου σύμφωνα με τους επιτιθέμενους υπήρχαν αποθήκες χημικών όπλων.
« Στόχευσαν όλες τις αποθήκες αλλά δεν υπήρξε διαφυγή αερίου στο έδαφος του αεροδρομίου. Κανένας από τους στρατιωτικούς μας ή το προσωπικό δεν υπήρξε θύμα αερίου. Πιστεύουμε επομένως ότι δεν υπήρξε επίθεση με τοξικό αέριο αυτή ήταν μια προβοκάτσια προορισμένη να δικαιολογήσει την επίθεση κατά της Shayrat », τόνισε ο Assad.sputnik

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Άσαντ- καμιά επίθεση με χημικά..πρόκειται για προβοκάτσια για να χτυπήσουν οι ΗΠΑ.
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications