ΤΡΑΜΠ: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση κάνει πολύ καλή δουλειά, η Μερκελ μου αρέσει πολύ»
ΤΡΑΜΠ: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση κάνει πολύ καλή δουλειά, η Μερκελ μου αρέσει πολύ»

Την φώτο δεν την φτιαξαμε εμείς εδω !αν πατήστε trump nazi θα βρείτε ενα σορό τέτοιες φώτο, απο κομμουνιστικα μορφώματα στην Αμερική ακόμα και πριν γίνει κυβέρνηση, τα ίδια με τα εδω γονιδιακά μιάσματα κομμουνιστες αριστερούς, αλλα δεν σας είπαν πότε οτι η Γερμανία ηταν παράδεισος επι της Γης με τον Χίτλερ, που κατέστρεψαν οι μασόνοι με τους προγονούς των κομμουνιστών! δεν υπάρχει καμια αναφορά στο ελλαδιστάν για το οικονομικό "θαύμα" οπως έλεγαν τοτε του Χίτλερ,(εκτός απο εμάς εδώ ),χωρίς το εβραϊκό τραπεζικό σύστημα του χρυσού!γιαυτό ειχαν κηρύξει πόλεμο ηδη απο το 1933 οι μασόνοι στην Γερμανία!με το που έχασαν τον έλεγχο..

Άλλα γιατί να τα πουν αυτα; θα ψήφιζαν ολα τα "ναζιστικά" κόμματα οπως τα λένε!η λέξη "ναζι" ειναι δικό τους δημιούργημα!δεν ύπαρχε πουθενά γραμμένη αυτη η λέξη τοτε στην Γερμανία, απο το Να(από το ΝΑtional εθνικισμός και το ΖΙ από το ΣΟΣΙΑΛΙΣΤ= εθνικοσοσιαλισμός! το κόμμα του Χίτλερ αντί αυτού, λένε τον πλήρωναν μασόνοι, η λέξη ειναι απο Ασκενάζι ,οπως και το "θεϊκό" ηταν Εβραίος ο Χίτλερ!,αυτα λένε κατι ανάπηροι στο μυαλό και οχι τυχαια!φυλετική υγειά? τι ειναι αυτο? "ναζιστικές θεωρίες" οπως οι μηχανές jet και οι πύραυλοι?? ουγκ! μιλάνε οι κατώτεροι για "θεωρίες" όταν το 80% της τεχνολογικής προόδου ηταν απο "ναζι"!!

Στα μέσα Ιανουαρίου ο Ντόναλντ Τραμπ είχε χαρακτηρίσει «υπέροχο πράγμα» το Brexit και προφήτευε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες τη Βρετανία. Τώρα ο Αμερικανός πρόεδρος φαίνεται πως άλλαξε γνώμη…

Μιλώντας στους Financial Times επαίνεσε την αντίδραση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Brexit, υποστηρίζοντας ότι η αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου απ’ την Ένωση μπορεί να αποδειχθεί «πολύ καλό πράγμα» και για τις δύο πλευρές.

«Πιστεύω ότι το Brexit είναι πολύ καλό για το Ηνωμένο Βασίλειο, θα είναι πολύ καλό. Όταν συνέβη, πίστευα ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες, αλλά πιστεύω ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα τα βγάλει πέρα. Μπορεί να αποδειχθεί πολύ καλό πράγμα και για τις δύο πλευρές.»

Ο Τραμπ πρόσθεσε: «αν με ρωτούσατε την επομένη του δημοψηφίσματος θα έλεγα ‘ναι, θα αρχίσει να διαλύεται’. Αλλά έκαναν πολύ καλή δουλειά και -θα τους συναντήσω πολύ σύντομα- έκαναν πολύ καλή δουλειά στήνοντας την [ΕΕ] ξανά στα πόδια της.»

Ο Ρεπουμπλικανός είχε καυχηθεί παλιότερα ότι «προέβλεψε το Brexit» και υποστήριξε με ενθουσιασμό την απόφαση των Βρετανών ψηφοφόρων στο δημοψήφισμα.

Ο Τραμπ είχε ασκήσει συχνά κριτική κατά της Άνγκελα Μέρκελ στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016, αλλά στη συνέντευξή του στους FT επέμεινε ότι είχε μια «υπέροχη» συνάντηση μαζί της πρόσφατα, αν και φάνηκε να αρνείται να της δώσε το χέρι μπροστά στις κάμερες.

«Είχα μια υπέροχη συνάντηση μαζί της», είπε. «Πραγματικά μου άρεσε. Κι αυτή το ίδιο μου είπε.» Ο Τραμπ υποστήριξε ότι η Ευρώπη δείχνει να ξεπερνά την κρίση. «Νομίζω ότι έκαναν καλύτερη δουλειά απ’ το Brexit και μετά. Νομίζω ότι έκαναν καλύτερη δουλειά.»

Υπάρχει ένα «διαφορετικό πνεύμα» τώρα, που δεν υπήρχε «όταν μάλωναν με τη Βρετανία.» Και κατέληξε: «Πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ καλή συμφωνία για τη Βρετανία και νομίζω ότι θα είναι πραγματικά καλή επίσης για την Ευρωπαϊκή Ένωση.»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications