Η αόρατη ασπίδα υπάρχει ηδη, εχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 2015
 Η αόρατη ασπίδα υπάρχει ηδη, εχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 2015

Έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μια περίεργη τεχνολογία που κάνει αόρατο οτι ειναι μέσα σε ένα ενεργειακό πεδίο με πολλές ομοιότητες που βλέπουμε σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας, αλλά αυτή η ανακάλυψη που αναπτύχθηκε το 2015 έχει κρατηθεί μυστική, κατα πάσα πιθανότητα.

Μερικές πληροφορίες παρόμοιας τεχνολογίας για αόρατη ασπίδα, οχι για αόρατα αντικείμενα που βρέθηκαν ειναι παρακάτω:

Αν έχετε δει την ταινία "Ημέρα Ανεξαρτησίας" με την εισβολή σκαφών που έχουν μια προστατευτική ασπίδα θα καταλάβετε γιατί μιλάμε . Η Boeing η γιγαντιαία κατασκευάστρια εταιρία Airbus, έχει κάνει σχεδόν πραγματικότητα. Έχουν αναπτύξει μια τεχνολογία που δεν είναι όπως φαίνεται στις ταινίες, αλλά πολύ παρόμοια με αυτή.

Τι ακριβώς μπορεί να κάνει αυτη η εφεύρεση ;
Η εφεύρεση αυτή είναι παρόμοια με μια αόρατη ασπίδα που απωθεί πυραύλους ή σταματά σφαίρες τους αλλάζει την πορεία. Αυτή η τεχνολογία αναπτύχθηκε από την Boeing, που δημιουργεί ένα ενεργειακό τοίχος, ή ενεργειακό φράγμα, που μειώνει τις επιπτώσεις των εκρήξεων.Η τεχνολογία μπορεί να εφαρμοστεί σε στρατιωτικά οχήματα και αεροπλάνα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αμυντικούς σκοπούς, οπως σε πλοία ή και κτίρια.

Ας υποθέσουμε ότι ταξιδεύετε με ένα αυτοκίνητο και σας ρίχνουν ενα πύραυλο ή χειροβομβίδα,με την τεχνολογία αυτή στο αυτοκίνητό, τότε η ασπίδα θα μειώσει το αποτέλεσμα της έκρηξης που είναι αρκετός για να αναποδογυρίζει ενα αυτοκίνητο. Η χρήση αυτής της ασπίδας μπορεί να μειώσει τον εκτροχιασμό του αυτοκινήτου, ετσι ισχυρίζονται κάποιοι.

Η ενέργεια μιας έκρηξης είναι η απότομη μεταβολή (κατά κύριο λόγο αύξηση) του όγκου που καταλαμβάνει η ύλη στον χώρο που συνεπάγεται απότομη απελευθέρωση ενέργειας και συνοδεύεται ενίοτε από παραγωγή θερμότητας και αερίων. Η απότομη μεταβολή του όγκου που καταλαμβάνει η ύλη προκαλεί απότομα διαφορά πίεσης στον περιβάλλοντα χώρο και αυτή η διαφορά μεταφέρεται στην περιρρέουσα ύλη με τη μορφή ωστικού κύματος, γι' αυτό και μια έκρηξη μπορεί να είναι καταστροφική.

Η τεχνολογία αυτή αποκρούει την ενέργεια μιας έκρηξης με ενεργειακό τοίχος, το κατα πόσο εχει εφαρμογή και σε τι βαθμό ,η σε τι παραλλαγές,ειναι άγνωστο, δηλαδή αν κάνει αόρατα τα αντικείμενα μέσα σε αυτό,και δεν εννοώ στα ραντάρ μονο!. καθώς και αν εφαρμόζεται ήδη μυστικά .©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications