26 Απρ 2017

ΠΑΤΡΑ: Αγωγή Σώρρα εναντίον Λεπίδα

ΠΑΤΡΑ: Αγωγή Σώρρα εναντίον Λεπίδα

Αγωγή αδικοπραξίας κατέθεσε χθες ο δικηγόρος Βασίλης Δ. Νουλέζας, συνήγορος υπεράσπισης του Αρτέμη Σώρρα, με την οποιαν ζητά να απαγορευτεί στον δικηγόρο Πατρών Φ. Λεπίδα να αναφέρεται απαξιωτικά για τον πελάτη του.

Ειδικότερα, του ζητά να ανακαλέσει όλους όσους προσβλητικούς ισχυρισμούς διέδωσε σε ΜΜΕ εναντίον του και να του επιδικασθεί χρηματική ικανοποίηση 300.000 ευρώ και να απειληθεί με προσωπική κράτηση 12 μηνών σε περίπτωση παραβίασης του διατακτικού της εκδοθησομένης απόφασης.

Ο κ. Νουλέζας, με γραπτή του δήλωση, ανέφερε: «Η Δικαιοσύνη είναι το τελευταίο καταφύγιό του για να προστατεύσει την τιμή, υπόληψη και κοινωνική και επαγγελματική αξιοπρέπειά του απο τις άδικες απαράδεκτες και αήθεις επιθέσεις πού δέχεται.

Εχω 20 ετή διαδρομή μαχόμενης ποινικής δικηγορίας, ουδέποτε ένας συνάδελφος αμφισβήτησε την νομική κατάρτισή μου, την ηθικοκοινωνική υπόστασή μου και έθιξε τόσο βάναυσα την προσωπικότητά μου».

dete.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

ΠΑΤΡΑ: Αγωγή Σώρρα εναντίον Λεπίδα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: