26 Απρ 2017

Απίστευτο: Αγριογούρουνα σκότωσαν τζιχαντιστές του ISIS στο Ιράκ!

Απίστευτο: Αγριογούρουνα σκότωσαν τζιχαντιστές του ISIS στο Ιράκ!

Συνολικά τρεις "μαχητές" χρήσιμοι ηλίθιοι της εξτρεμιστικής οργάνωσης τζιχαντιστών Ισλαμικό Κράτος (ISIS) σκοτώθηκαν και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν μετά από επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος τους μια… αγέλη αγριογούρουνων.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε αγροκτήματα που βρίσκονται έξω από την πόλη Κιρούκ στα νότια του Ιράκ.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, τα μέλη του ISIS σχεδίαζαν να κάνουν επιδρομή σε τοπική κοινότητα, στην οποία είχαν σχηματιστεί αντιτρομοκρατικές ταξιαρχίες. Έγιναν ωστόσο αντιληπτοί, ενώ κρυβόντουσαν σε καλαμιές, από τα αγριογούρουνα, τα οποία και τους επιτέθηκαν.

Σημειώνεται ωστόσο ότι οι τζιχαντιστές εκδικήθηκαν με τον χειρότερο τρόπο τον θάνατο των συναγωνιστών τους: από την Κυριακή μέχρι σήμερα έχουν εκτελέσει 25 μέλη της κοινότητας.

Το Ισλαμικό Κράτος έχει τον πλήρη έλεγχο των περιοχών που περιτριγυρίζουν το Κιρκούκ από το 2014, και έκτοτε χιλιάδες πολίτες έχουν εγκαταλείψει το μέρος.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Απίστευτο: Αγριογούρουνα σκότωσαν τζιχαντιστές του ISIS στο Ιράκ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: