Για τα μάτια μιας γυναίκας οι τέσσερις σφαίρες στον 24χρονο στο Π.Φάληρο
Για τα μάτια μιας γυναίκας οι τέσσερις σφαίρες στον 24χρονο στο Π.Φάληρο

Όλα δείχνουν ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους μια πολύ σημαντική κατάθεση που τους φέρνει κοντά στον δράστη που έστησε ενέδρα και πυροβόλησε τέσσερις φορές τον 24χρονο γιο γνωστού γιατρού στο Παλιό Φάληρο.

Είναι ο ίδιος ο νεαρός που φέρεται να έχει δώσει την κατεύθυνση στις έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τα σοβαρότατα τράυματά του μπόρεσε να πει κάποια λόγια στους αστυνομικούς, αλλά και στους οικείους του.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο 24χρονος φέρεται να αναγνώρισε τον δράστη που σήκωσε το εννιάρι πιστόλι και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές στο στήθος και την κοιλιακή χώρα.

Φαίνεται ότι είναι παλιοί γνώριμοι και όλα δείχνουν ότι ο δράστης, αλλοδαπός σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε με τον 24χρονο προσωπικές διαφορές.

Όπως φέρεται να έχει αναφέρει το θύμα ο δράστης πρέπει να είχε σχέσεις με μια γυναίκα την οποία γνώριζε στο παρελθόν και ο 24χρονος. Φαίνεται πως αυτή είναι η αιτία που όπλισε το χέρι του δράστη.

Οι πληροφορίες ιστοσελίδας λένε πως ο νεαρός μπόρεσε να πει στους αστυνομικούς το όνομα του ανθρώπου που θεωρεί ότι τον πυροβόλησε και έτσι έχει ήδη ξεκινήσει η επιχείρηση εντοπισμού του ουσιαστικά από τα πρώτα λεπτά μετά την αιματηρή επίθεση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications