5 Απρ 2017

Για τα μάτια μιας γυναίκας οι τέσσερις σφαίρες στον 24χρονο στο Π.Φάληρο

Για τα μάτια μιας γυναίκας οι τέσσερις σφαίρες στον 24χρονο στο Π.Φάληρο

Όλα δείχνουν ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους μια πολύ σημαντική κατάθεση που τους φέρνει κοντά στον δράστη που έστησε ενέδρα και πυροβόλησε τέσσερις φορές τον 24χρονο γιο γνωστού γιατρού στο Παλιό Φάληρο.

Είναι ο ίδιος ο νεαρός που φέρεται να έχει δώσει την κατεύθυνση στις έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τα σοβαρότατα τράυματά του μπόρεσε να πει κάποια λόγια στους αστυνομικούς, αλλά και στους οικείους του.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο 24χρονος φέρεται να αναγνώρισε τον δράστη που σήκωσε το εννιάρι πιστόλι και τον πυροβόλησε τέσσερις φορές στο στήθος και την κοιλιακή χώρα.

Φαίνεται ότι είναι παλιοί γνώριμοι και όλα δείχνουν ότι ο δράστης, αλλοδαπός σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε με τον 24χρονο προσωπικές διαφορές.

Όπως φέρεται να έχει αναφέρει το θύμα ο δράστης πρέπει να είχε σχέσεις με μια γυναίκα την οποία γνώριζε στο παρελθόν και ο 24χρονος. Φαίνεται πως αυτή είναι η αιτία που όπλισε το χέρι του δράστη.

Οι πληροφορίες ιστοσελίδας λένε πως ο νεαρός μπόρεσε να πει στους αστυνομικούς το όνομα του ανθρώπου που θεωρεί ότι τον πυροβόλησε και έτσι έχει ήδη ξεκινήσει η επιχείρηση εντοπισμού του ουσιαστικά από τα πρώτα λεπτά μετά την αιματηρή επίθεση.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Για τα μάτια μιας γυναίκας οι τέσσερις σφαίρες στον 24χρονο στο Π.Φάληρο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: