22 Απρ 2017

Με «Χιούι» πάνω από το Σαραντάπορο πέταξε ο Πάνος Καμμένος

Με «Χιούι» πάνω από το Σαραντάπορο πέταξε ο Πάνος Καμμένος

Πτήση πάνω από το σημείο όπου συνετρίβη το «Χιούι», στη δύσβατη περιοχή στο Σαραντάπορο "Ελασσόνας, πραγματοποίησε, με στρατιωτικό ελικόπτερο όμοιου τύπου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργε

Στο δυστύχημα τραυματίστηκαν θανάσιμα ο υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης, ο συνταγματάρχης (ΤΘ) Θωμάς Αδάμος, ο ταγματάρχης (ΑΣ) Δημοσθένης Γούλας και ο υπολοχαγός (ΑΣ) Κωνσταντίνος Χατζής, ενώ στη ΜΕΘ του 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται η αρχιλοχίας (ΑΣ) Βασιλική Πλεξίδα, μέλος του πληρώματος.

Νωρίτερα, κ. Καμμένος είχε επισκεφθεί την 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού (1η ΤΑΞΑΣ) στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, όπου μίλησε στο προσωπικό.

Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

2σχόλια:

Με «Χιούι» πάνω από το Σαραντάπορο πέταξε ο Πάνος Καμμένος
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Αντί να παραιτηθεί ο κοπρίτης, κόβει βόλτες...
Έπρεπε να κόψει το λαιμό του!
Μιά άλλη άποψη για το δυστύχημα:
http://www.triklopodia.gr/%CE%AD%CE%B4%CF%89%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%89%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%84%CF%8E%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85/
Αξίζει να το διαβάσετε!

no imageatom

To να μας λένε και κομμουνιστές του indymedia με ξεπερνάει!εμείς που πρώτη φορά είπαμε οτι η Γερμανία ειναι επίσημα υπό κατοχή απο το 1945 στην Ελλάδα!όταν όλοι αυτοι σας έλεγαν οτι οι ναζι σας επιβάλουν μετρά! συν τόσα αλλα που δεν έχουν πει κανεις τόσα χρονιά!

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats