7 Απρ 2017

EKTAKTO: Boμβαρδίζουν με Tomahawk την Συρία οι ΗΠΑ-Πολεμικό διάγγελμα Ν.Τραμπ που πουλήθηκε και αυτός! [Βίντεο]

EKTAKTO: Boμβαρδίζουν με Tomahawk την Συρία οι ΗΠΑ-Πολεμικό διάγγελμα Ν.Τραμπ που πουλήθηκε και αυτός! [Βίντεο]

Στόχος ήταν η στρατιωτική βάση του Άσαντ από την οποία προκλήθηκε η δήθεν επίθεση με χημικά όταν την έκαναν οι ίδιοι που δίνουν όπλα στην ISIS!! και οχι του Άσαντ, ίδια ιστορία χρονιά τώρα, πυρηνικά, χημικά ή βιολογικά όπλα ουδέποτε βρέθηκαν στο Ιράκ που ισοπέδωσαν τότε! μα ειναι τοσο ηλίθιοι όλοι? η ειναι κάτι άλλο στην μέση; πχ να τον απειλούν οτι θα τον σκοτώσουν την οικογένεια του αν δεν κάνει αυτο που λένε αυτοι?

- Ο βομβαρδισμός έγινε από αεροπλανοφόρα στη Μεσόγειο - Σύμφωνα με το αμερικανικό Πεντάγωνο είχε ενημερωθεί η Ρωσία Με 59 πυραύλους Τόμαχοκ οι οποίοι εκτοξεύθηκαν από δύο αμερικανικά αεροπλανοφόρα στη Μεσόγειο με στόχο τη βάση αλ Σαριάτ έκανε πράξη ο Τραμπ την απειλή του ότι «κάτι πρέπει να γίνει με τον Άσαντ».

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα (ώρα Συρίας) και στόχο είχε τα συριακά μαχητικά, υποδομές, ραντάρ και αποθήκες πυρομαχικών, όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό Πεντάγωνο.

Από τη βάση αλ Σαριάτ πιστεύεται ότι απογειώθηκαν τα συριακά μαχητικά που πραγματοποίησαν πριν από λίγες ημέρες την επίθεση από την ποία προκλήθηκε η επίθεση με χημικά όπλα στην επαρχία Ιντλίμπ.

Η συριακή κρατική τηλεόραση σε ανακοίνωσή της έκανε λόγο ότι η "αμερικανική επιθετικότητα" στοχοποίησε μια συριακή στρατιωτική βάση με "έναν αριθμό πυραύλων".

Ο Τραμπ είπε ότι διέταξε μια στοχοποιημένη στρατιωτική επίθεση σε αεροδιάδρομο στη Συρία από τον οποίο απογειώθηκαν τα αεροσκάφη για μια επίθεση με χημικά όπλα, και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Συρία είχε κάνει χρήση απαγορευμένων χημικών όπλων.

"Είναι προς το ζωτικής σημασίας συμφέρον της αμερικανικής εθνικής ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών να προλαμβάνει και να αποτρέπει την διάδοση και χρήση των θανατηφόρων χημικών όπλων", είπε ο Τραμπ.

"Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Συρία χρησιμοποίησε απαγορευμένα χημικά όπλα, παραβίασε τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από την σύμβαση για τα χημικά όπλα, και αγνόησε τις προτροπές του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ", πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

EKTAKTO: Boμβαρδίζουν με Tomahawk την Συρία οι ΗΠΑ-Πολεμικό διάγγελμα Ν.Τραμπ που πουλήθηκε και αυτός! [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: