Το καλοκαίρι του 2018 και χωρίς Άρνολντ το «The Predator»!
Το καλοκαίρι του 2018 και χωρίς Άρνολντ το «The Predator»!

Η εταιρεία διανομής Twentieth Century Fox μετατόπισε την ημερομηνία κυκλοφορίας και αντί για τον Φεβρουάριο του 2018 όπως είχε προγραμματιστεί, το The Predator θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Αυγούστου του 2018, δηλαδή μισό χρόνο αργότερα.

Επειδή τα περισσότερα blockbusters πάνε καλά στο box office τον Αύγουστο (κυρίως στις ΗΠΑ), οι παραγωγοί αποφάσισαν να παρατείνουν μερικούς μήνες ακόμη την αγωνία των οπαδών του επιτυχημένου franchise.

Ο ηθοποιός Edward James Olmos (Blade Runner) προσχώρησε πρόσφατα στο cast, μαζί με τους Boyd Holbrook, (Logan) Jacob Tremblay (The Room), Keegan-Michael Key, Trevante Rhodes, Thomas Jane, Alfie Allen, Yvonne Strahovski, Olivia Munn και Jake Busey (Starship Troopers).

Να σημειωθεί ότι ο Arnold Schwarzenegger δεν θα ενσαρκώσει ξανά τον ρόλο του Dutch όπως στη πρώτη ταινία του John McTiernan, παρόλο που πριν από μερικούς μήνες είχε βρεθεί με τον Black για φαγητό όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εξιτάροντας τους οπαδούς.

Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια είχε δηλώσει σε συνέντευξη στο Yahoo! για το The Predator: «Μου έκαναν πρόταση να συμμετάσχω στο φιλμ. Διάβασα το σενάριο αλλά δεν μου άρεσε. Τους είπα ‘όχι’, εκτός αν υπάρχει πιθανότητα να το ξαναγράψουν ή να βρουν κάποιον καλύτερο ρόλο για εμένα. Αλλά έτσι όπως είναι τώρα, δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω στη ταινία».

Όπως φαίνεται, το σκεπτικό του Arnie ήταν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φιλμ και όχι μια εμφάνιση ολίγωνλεπτών.
Το 2010 ο Αυστριακός ηθοποιός βρέθηκε στο «παρά τρίχα» να πραγματοποιήσει cameo εμφάνιση στο Predators του Nimród Antal, αλλά τη θέση του πήρε τελικά ο Laurence Fishburne στον ρόλο του Noland.’

Η νέα ταινία αυτή τη φορά διαδραματίζεται σε προάστια, όπου ανυποψίαστοι θνητοί συνειδητοποιούν ότι δεν είναι μόνοι και καταδιώκονται (κλασικά) από Predators.
Πίσω από τις κάμερες βρίσκεται ο Shane Black ο οποίος έγραψε και το σενάριο μαζί με τον Fred Dekker (House, Robocop 3). Τα γυρίσματα της ταινίας βρίσκονται σε εξέλιξη στο Βανκούβερ του Καναδά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications