2 Μαρ 2017

Το ξέσπασμα του γιου του δολοφονημένου οδηγού ταξί: «Έχασα τον ήρωά μου» [Βίντεο]

Το ξέσπασμα του γιου του δολοφονημένου οδηγού ταξί: «Έχασα τον ήρωά μου» [Βίντεο]

Ξέσπασε μιλώντας στο Epsilon TV ο γιος του άτυχου 52χρονου οδηγού ταξί, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ενώ εργαζόταν, την Τρίτη τα μεσάνυχτα στην περιοχή της Κηφισιάς.

Οι αρχές επιβεβαιώνουν ότι το περιστατικό της δολοφονίας του 52χρονου οδηγού, σχετίζεται με την απόπειρα ανθρωποκτονίας άλλου αυτοκινητιστή πριν από 21 ημέρες, στην ίδια περιοχή.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου οδηγού, τον οποίο είχε πυροβολήσει ο δράστης στις 11 Φεβρουαρίου 2017, αλλά και στοιχεία που συλλέγουν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο δράστης είναι γύρω στα 30, πιθανότατα Έλληνας, ενώ χρησιμοποίησε και στα δύο περιστατικά το ίδιο όπλο.

Οι οδηγοί ταξί στην Αττική προσπαθούν να λάβουν μέτρα αυτοπροστασίας και είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι από τη δράση του μανιακού δολοφόνου.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το ξέσπασμα του γιου του δολοφονημένου οδηγού ταξί: «Έχασα τον ήρωά μου» [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: