28 Μαρ 2017

Τραγωδία: Τέσσερις νεκροί από τροχαίο δυστύχημα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης ΟΔΗΓΟΥΣΕ 17ΧΡΟΝΟΣ!

Τραγωδία: Τέσσερις νεκροί από τροχαίο δυστύχημα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης ΟΔΗΓΟΥΣΕ 17ΧΡΟΝΟΣ!

Μεγάλη τραγωδία συγκλονίζει το Πανελλήνιο: Τέσσερις νέοι άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους σε τροχαίο και ένας ακόμα χαροπαλεύει Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 17χρονος, χθες στις 3:30 το βράδυ στην συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και Σμύρνης στον Εύοσμο, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά σε τσιμεντένιο τοιχίο και έπειτα σε περίφραξη.

Την ζωή τους έχασαν ακαριαία ο 17χρονος οδηγός και ακόμα τρεις νεαροί που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο, ενώ ο πέμπτος, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε έξω από το όχημα βαριά τραυματισμένος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Όπως όλα δείχνουν ήταν μια παρέα νέων, καθώς τα στοιχεία, εκτός από τον 17χρονο οδηγό, κάνουν λόγο για δυο ακόμα αγόρια ηλικίας 17 και 19 ετών και ένα άτομο ακόμη 21 ετών. Για το πέμπτο άτομο δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία.

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ φαίνεται να δίνει μάχη ο ένας 17χρονος, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο οποίος πετάχτηκε από το αυτοκίνητο και είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Τραγωδία: Τέσσερις νεκροί από τροχαίο δυστύχημα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης ΟΔΗΓΟΥΣΕ 17ΧΡΟΝΟΣ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: