ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΚΆΡΩΣΕ Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΉ  ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ!
ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΚΆΡΩΣΕ Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΉ  ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ!

Άντε να παίρνει σειρά και το άλλο καθίκι ο φίλος του Αλέξις, ο ΣΟΡΡΟΣ

Μερικά έργα των Rockefeller: "Εμείς οι Rockefeller χρηματοδοτήσαμε το κίνημα απελευθέρωσης των γυναικών! Εμείς ήμασταν αυτοί που το προωθήσαμε στα νέα... στις εφημερίδες....κλπ Εμείς - το ίδρυμα Rockefeller / και θες να μάθεις γιατί? Για δύο βασικούς λόγους: - ο πρώτος ήταν γιατί δεν υπήρχε άλλος τρόπος να φορολογήσουμε τον μισό πληθυσμό πριν το κίνημα απελευθέρωσης των γυναικών... - ο δεύτερος λόγος είναι ότι τώρα έχουμε τα παιδιά στο σχολείο από μικρή ηλικία.... μπορούμε να τα μάθουμε πως να σκέφτονται... να τα προσανατολίζουμε....

Βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζει για την επέλεξε ο ROCKEFELLER! το Μάρτιο του 2016:Συνιστά εξαιρετική τιμή για μένα ότι επελέγην – ως πρώτη εκπρόσωπος της χώρας μας – στην ομάδα των David Rockefeller Fellows του The Trilateral Commission, μία ομάδα νέων, ως 35 ετών, ηγετικών προσωπικοτήτων της Ευρώπης, που στοχεύει στην προσπάθεια επίλυσης διεθνών προβλημάτων, μέσω της συνεργασίας με αντίστοιχες ομάδες από Αμερική και Ασία-Ειρηνικό .

Ο Ροκφέλερ διατηρούσε στενές σχέσεις με όλους τους Αμερικανούς προέδρους στη διάρκειά της ζωής του, καθώς με μεγάλο αριθμό γερουσιαστών, καθορίζοντας εν πολλοίς τις αποφάσεις τους. Η δυναστεία του παραμένει μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο, απασχολώντας εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους σε κάθε είδους δραστηριότητα για κακούς σκοπούς πάντα!. Τι μεταμοσχεύσεις καρδιάς,τι μεταμοσχεύσεις ήπατος, τι ελιξήρια νεότητος…… το πεπρωμένο του το συνάντησε, ένας λιγότερος! αφιερωμένο :

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Λες να διοικούσε στα 101 του χρόνια? Υπάρχουν άλλοι. Δεν ήταν ένας. Τι λέμε? Αυτός ήταν και τελείωσε? Αμ δε...

1,61

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications