Τα κανάλια βρίσκουν τον Σώρρα αλλά όχι και η αστυνομία! και το θέατρο του παράλογου καλά κρατεί!
Τα κανάλια βρίσκουν τον Σώρρα αλλά όχι και η αστυνομία!

Σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις 17 Μαρτίου για αμετάκλητη καταδικαστική δικαστική απόφαση. Η αστυνομία τον ψάχνει, τα κανάλια τον βρίσκουν! η όλη η υπόθεση βρωμάει απο πάνω μέχρι κάτω! και μονο απο το γεγονός που "ανακάλυψαν" κάποιον, την κατάλληλη στιγμή, να του κανει μήνυση! κλασικό τακτική και απο την Χρύση Αυγή! για αρχή έγινε η γελοιοποίηση, και μετα το κυνήγημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σώρρας καταδικάστηκε στις 17.03.2017 όπως και η σύζυγός του σε 8 χρόνια κάθειρξη με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος με την ποινή να μην επιδέχεται αναστολή!!ο Σώρρας καταδικάστηκε με την κατηγορία της υπεξαίρεσης με ανώτατη ποινή ! και οχι οτι κορόιδευε τον κόσμο! αλλιως θα καταδίκαζαν και τους πολίτικους; γιατι δεν εχει δικαστεί κανεις πολίτικος για υπεξαίρεση? αυτο δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν?

Αντί να προβληματιστεί η μάζα καταπίνει οτι την ταΐζει το σύστημα με τα τσιράκια της! και μετά περιμένει να έρθει κανένας εθνοσωτήρας ουρανοκατέβατος! δεν αναρωτήθηκε καν οτι ειναι άξια της μοίρας της! εγω παρόλο που δεν τον υποστηρίζω εδω βλέπω σχέδιο,μετά το θέατρο πλύση εγκεφάλου με την Χ.Α, μέρα νύχτα για να βγάλουν το ΣΥΡΙΖΑ, άρχισε δεύτερο θέατρο, που δείχνει οτι μάλλον εχει τα δις αλλιως δεν θα το κυνηγούσαν,αν σταματούσαν όλοι να πληρώνουν παράνομα χαράτσια θα το καταργούσαν, το σύστημα προστατεύει το σύστημα με κάθε τρόπο! .

Ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας “εμφανίστηκε” στις 23 Μαρτίου στο δελτίο του Epsilon δηλώνοντας: “Είμαι αθώος… Βρίσκομαι πάντα εδώ και θα ξαναμιλήσω. Είμαι κοντά στους ανθρώπους που με αγαπούν. Δεν περιφρονώ τη Δικαιοσύνη. Άλλωστε η Δικαιοσύνη το 2013 με δικαίωσε… Σε λίγες ημέρες θα κάνω νέα ανακοίνωση ο ίδιος. Έχω δεχθεί σοβαρές απειλές και επιθέσεις, τόσο εγώ όσο και ο πολιτικός μας φορέας. Γιατί δεν παρενέβη η Δικαιοσύνη;”

Σήμερα, έγινε γνωστό μέσω του δικηγόρου του, ότι ο «τρισεκατομμυριούχος» θέλει συμβιβασμό με τον πρώην κουμπάρο του Φώτη Λεπίδα που τον είχε μηνύσει επειδή του έκλεψε 100.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο «εθνοσωτήρας» προτίθεται να καταθέσει 23.000 ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, τα οποία αναμένεται να καταθέσει ο δικηγόρος και μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» την Δευτέρα (27.03.2017).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications