25 Μαρ 2017

Τα συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου που προκάλεσαν σεισμικές αντιδράσεις

Τα συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου που προκάλεσαν σεισμικές αντιδράσεις.

Κάποιοι έξυπνοι ταΐζουν σανό την μάζα οπως ξέρουν να κάνουν συνεχεία, αλλα φταιει ο νεοέλληνας που τον δουλεύουν όλοι σε αυτη την χώρα!!οι ιστοσελίδες οπως θα δείτε ποιο κάτω ξανα βαζουν τα ίδια post και βίντεο του 2016 και του 2015 ως νέα!!! άλλοι τα πήραν απο αυτούς ως νεα είδηση, διαβάστε τι γράφουν :

Σάλο έχουν προκαλέσει στην κυβέρνηση και στην επικαιρότητα τα συνθήματα των ΟΥΚ που ακούστηκαν στην παρέλαση της 25η Μαρτίου όπως αναφέρει η εφημερίδα Το Βήμα.

Ειδικότερα, άνδρες των ΟΥΚ φώναζαν: «Και το όνειρο μας είναι / στην Πόλη εμείς να μπούμε / σημαία να υψώσουμε / τον ύμνο εμείς να πούμε».

Υπενθυμίζεται ότι στην αντίστοιχη παρέλαση του 2010 βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος παρήλασαν φωνάζοντας: «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ». «Τους λένε Σκοπιανούς, τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματα απ’ αυτούς», «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό» και άλλα παρόμοια μισαλλόδοξα συνθήματα. Πάντως ρίγη συγκίνησης… σείεται η γη από τα συνθήματα των ΟΥΚ, στην φετινή παρέλασης της 25 Μαρτίου στο κέντρο της πρωτεύουσας...

ΗΟΑΧ !!Όπως διαπιστώθηκε τα βιντεο και το post ειναι του 2015 και 2016 και η ανάρτηση παλιά! ετσι μαζεύουν κόσμο,κοροϊδεύοντας γιαυτό μάζεψαν χιλιαδες like μέσα σε 2-3 μήνες και ειναι στην πρώτη θέση στην Ελλάδα! αλλα αυτοι δεν ενοχλούν το σύστημα, ειναι μέρος του συστήματος ! αυτοι ειναι οι νεοελληνες τους αρέσει το δούλεμα γιαυτό εχουν όλες τις ιστοσελίδες για ηλίθιους στην κορφή! γιαυτό έγινε και ετσι η χώρα! και αυτα τα γράφω έχοντας γνώση οτι η αλήθεια δεν αρέσει σε πολλούς με οτι συνεπάγεται αυτό .

Γιατί ξανα βαζουν τα ίδια; φέτος δεν είχε συνθήματα? φυσικά και οχι!Η Εφημερίδα των Συντακτών αριστερών κομμουνιστών φρόντισε γιαυτό ! τωρα που έγινε κυβέρνηση και επίσημα γιατι ανεπίσημα ειναι απο το 1974 (πρώτη φορά αριστερα μπεεε!!) !ΛΟΚ: Συνθήματα μίσους ,βίντεο του 2014, περιγραφή: ΛΟΚατζήδες στο Σταυροβούνι της Κύπρου φωνάζουν ακραία συνθήματα μίσους κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους!!!.Μπορεί να ειναι στην Κύπρο αλλα δεν έχει σημασία τα κατάργησαν απο παντού οπως φαίνεται!

Το βίντεο με τα " Συνθήματα μίσους" στα μυαλά αριστερών (αφου οι ιδιοι ειναι τουρκόσποροι βιολογικά!) έπρεπε να λένε : ανοίξαμε και σας περιμένουμε! η περνάει περνάει η μελισσούλα!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Τα συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου που προκάλεσαν σεισμικές αντιδράσεις
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: