24 Μαρ 2017

Σκύλιασαν. Θέλουν να καθαιρέσουν τον Τραμπ από πρόεδρο. Έρχονται γεγονότα!

Σκύλιασαν. Θέλουν να καθαιρέσουν τον Τραμπ από πρόεδρο. Έρχονται γεγονότα!

Ζητούν την παραπομπή του ή έστω την παραίτησή του!

Δεν έχει τέλος το μένος της Νέας Τάξης απέναντι στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ, αφού δύο μόλις μήνες μετά την ορκωμοσία του είναι φανερό τοις πάσι ότι δεν το αφήνουν να κυβερνήσει.

«Φουντώνουν» και πάλι οι φήμες για παραπομπή του Αμερικανού προέδρου, με την βαρύτατη κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Όλα αυτά επειδή , από αυτά που υποστηρίζουν, είχε μυστικές συνομιλίες με Ρώσους αξιωματούχους.

Μάλιστα η νέα θεωρία που υποστηρίζει και από το FBI, είναι πως ο ίδιος ο πρόεδρος μαζί με τους στενούς του συμβούλους, παρακίνησαν τους χάκερς να υποκλέψουν τα αρχεία και τα mails του Δημοκρατικού κόμματος.

Ο ίδιος ο διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ δήλωσε τις προάλλες πάνω στο ζήτημα: «Υπάρχουν αξιόπιστες καταγγελίες για εγκλήματα ώστε να πιστεύουμε ότι ένας Αμερικανός μπορεί να ενήργησε ως πράκτορας ξένης δύναμης».

Το συστημικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN έκανε ρεπορτάζ πάνω στο σοβαρό αυτό θέμα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχει επίσης η υποψία ότι άνθρωποι που σχετίζονταν με την καμπάνια [του Τραμπ] έγνευσαν καταφατικά όταν ήταν να δημοσιευθούν οι πληροφορίες» .

Άγνωστο το τι θα επακολουθήσει το επόμενο διάστημα στις ΗΠΑ, από τη στιγμή που ο Τραμπ είναι δεδομένο πως δεν μπορεί να κυβερνήσει.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Σκύλιασαν. Θέλουν να καθαιρέσουν τον Τραμπ από πρόεδρο. Έρχονται γεγονότα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications