25 Μαρ 2017

Πρόβα παγκόσμιας χούντας στον Καναδά

Πρόβα παγκόσμιας χούντας στον Καναδά

Σε ισχύ ένα από τα πλέον παράλογα νομοσχέδια.

Δεν έχει προηγούμενο ένα νομοσχέδιο που πέρασε από την Βουλή του Καναδά, σύμφωνα με το οποίο οι ισλαμιστές και κυρίως οι μειονότητες των μουσουλμάνων θα έχουν το ακαταλόγιστο, απέναντι σε οποιαδήποτε ενέργεια ατόμων άλλης θρησκείας ή ιδεοληψιών!

Θα περίμενε κανείς ένα τέτοιο νομοσχέδιο να εφαρμοστεί σε χώρα της Μέσης Ανατολής, ωστόσο υπερψηφίστηκε από το Κοινοβούλιο του Καναδά, προκαλώντας εκ των υστέρων μεγάλες αντιδράσεις.

Το κείμενο του νομοσχεδίου, καταδικάζει απερίφραστα την «ισλαμοφοβία», χωρίς ωστόσο να αποσαφηνίζει τον ορισμό της λέξης αυτής.

Η… χαρακτηριστική δημιουργική ασάφεια της Νέας Τάξης προκαλεί μεγάλη ανησυχία στους επικριτές του νομοσχεδίου αυτού, οι οποίοι κάνουν λόγο μέχρι και για ελεύθερη επιβολή του νόμου της Σαρίας μέσα σε ένα δυτικό κράτος. Μάλιστα αυτό που προκαλεί ακόμη περισσότερη ανησυχία, είναι το σημείο όπου στο νομοσχέδιο αναφέρεται η φράση «πλήρης καταστολή του φόβου και του μίσους», αφού και πάλι δεν προσδιορίζονται οι όροι.

Πολλοί, κυρίως από το συντηρητικό κόμμα, μιλούν μέχρι και για καθαρή παραβίαση της ελευθερίας του λόγου. Το μεγάλο ζήτημα είναι πως ο νόμος αυτός έχει περάσει και πλέον θα μπορεί εν δυνάμει ανά πάσα στιγμή να εφαρμοστεί από τις αρχές στον…πολυπολιτισμικό Καναδά της νέας εποχής.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Πρόβα παγκόσμιας χούντας στον Καναδά
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .

Τιποτε το περίεργο. Οι νομοθέτες του Καναδά ειναι όπως στην ΑΜΕΡΙΚΗ, όπου τα 95 της εκατό του Κονγκρεσο ειναι αγορασμένο απο τους Σιωνιςτες ΕΒΡΑΙΟΥΣ της Αμερικής.κανεις δεν το αμφιβάλει πλέον. Ξέρουμε ηδη ότι το ανώτατο Δηκαστηριο τους Καναδά, εχει δυο χρόνια, απέδειξε ότι ειναι υπό την κυριαρχίαν των Σιωνιστών. Μη ξεχνάτε ότι οι ίδιοι αυτοί πολιτικοί εχουν ανοίξει την πόρτα διάπλατα για την εισβολή των Κινέζων στον Καναδά.Το παιδαρελη, που οι Σιωνιστες εχουν διακπαιδευσει για χρόνια τώρα, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΣΙΠΡΑ, ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΑΣΚΑΛΟ!! Προσέξτε, σήμερα, πολύ πιθανόν ο ίδιος Δάσκαλος εκπαιδεύει το επόμενον Προθυπουργο την Ελλαδος, , Ν. μηχαλολιακο!! Της ΧΑ. Και τα πρόβατα πάνε να ψηφίσουν!και αυτό το ονομάζουν Δημοκρατία. Και η κατάσταση θα χειροτερεύει συνέχεια. Στην Ευρωποι οι Σιωνιστες εχουν σκοπό να φέρουν 300 Εκατομοιρια Ζ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, απο τους οποίους ούτε ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΓΗΓΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ. ΑΛΛΑ Η ΨΕΦΤΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΔΩ. ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ. ΤΑ 6 Εκατομοιρια ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΤΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΥΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΘΥΚΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΣΤ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ 19 Ιουλίου 2015. Τα Ισραηλινά στρατεύματα βρησκοντε στην Ελλάδα. Ελάχιστοι των ελαχίστων το ξέρουν.

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats